Nicolae Robu: Activitatea Primariei Timisoara, data peste cap de o stire falsa
Politica

Nicolae Robu: Activitatea Primariei Timisoara, data peste cap de o stire falsa

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că o ştire falsă, preluată de pagina de Facebook a PSD Timiş, dă activitatea primăriei peste cap. Edilul spune că zilnici vin pensionari la sediul de la CD Loga nr. 1 să ceară tichete cadou în valoare de 50 de lei, potrivit BanatulAzi.ro.

Potrivit site-ului care a emis ştirea, „începând din 27 februarie până în data de 7 aprilie, pensionarii vor primi tichete cadou în valoare de 50 de lei, iar acestea pot fi utilizate doar pentru achiziţionarea de produse alimentare. Persoanele îndreptăţite să beneficieze de tichetul social sunt pensioanarii cu vârsta de 63 de ani – femei şi 65 de ani – bărbaţi, care împlinesc vârsta până inclusiv ultima zi din anul 2017, a căror pensie este de până la 1.000 de lei inclusiv. Pentru a putea ridica tichetele, solicitanţii trebuie să prezinte la Primărie cuponul de pensie pentru luna anterioară/luna în curs solicitării (în original şi copie), actul de identitate, cerere completată de beneficiar prin care acesta solicită acordarea tichetelor”.

Nicolae Robu susţine că nu a primit nicio informare în acest sens de la Guvern şi nici nu ştie să existe o astfel de măsură.

De cealaltă parte, reprezentanţii PSD Timiş spun că ştirea este legitimă. Ei susţin că măsura există şi că fiecare primărie decide dacă oferă tichetele sau nu.

Sursa: banatulazi.ro

Vezi si: Accesarea fondurilor europene pentru agricultura, prezentata intr-o conferinta de informare la Timisoara

Articole asemănătoare

Camera Deputatilor a aprobat cererile de arestare preventiva a lui Marko Attila si Catalin Teodorescu

Lucy Ionesco

Instanta suprema a respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea in dosarul „Referendumul“

Ioana Badulescu

Basescu: Mai Dragnea, unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare? E cumva criza economica?

Ioana Badulescu