9.9 C
România
29 octombrie 2020
Nicolae Robu
Stiri locale

Nicolae Robu vrea sa construiasca un stadion gigant la Timisoara si a cerut finantare de la Guvern

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a trmis o scrisoare catre Guvernul Romaniei prin care solicita finantare pentru construirea unui stadion gigant. In scrisoarea trimis la Palatul Victoria, Nicolae Robu explica necesitatea construirii unui nou stadion si ii solicita finantare și-l roagă pepremierul Victor Ponta sa lase orgoliile politice de-o parte, noteaza Gazeta din Vest.

Astfel, în data de 15 mai, de la Primăria Timișoara a plecat o adresă oficială spre București. Primarul Nicolae Robu îi solicita prim-ministrului Victor Ponta includerea în Planul Național de Investiții finanțarea unui stadion de 40.000 de locuri la Timișoara. Cererea vine după echipa de fotbal finanțată de municipalitate, ACS Poli Timișoara, a promovat în Liga 1.

“Vă rog să includeți în Planul Național de Investiții pentru perioada imediat următoare finanțarea unui nou stadion cu 30.000 până la 40000 de locuri la Timișoara. Menționez că Timișoara este dispusă să-și asume o contribuție neneglijabilă de ordinal milioanelor de euro de la bugetul local”, se arată în adresă trimisă de primarul Nicolae Robu.

În plus, edilul atrage atenția și asupra necesității unui astfel de stadion pentru organizarea de spectacole și concerte de anvergură.

Primarul este cu atât mai vehement la adresa lui Victor Ponta cu cât, în orașe mult mai mici ca Timișoara, se construiesc cu bani de la stat astfel de obiective. “Nu ne deranjează că în București se face un nou stadion pe banii românilor, nu ne deranjează că se face un stadion la Craiova sau unul la Târgu Jiu, chiar ne bucurăm. Dar nu ne putem împăca cu ideea că Timișoara este scoasă de pe aceste liste”, anunță edilul Nicolae Robu.

Stiri pe aceeasi tema

Un avion Blue Air Bucuresti – Tel Aviv a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

Ioana Badulescu

A murit Bogdan Ulmu, cunoscut regizor, scriitor si dramaturg din Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Nou spital privat la Constanta

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult