11.4 C
România
28 octombrie 2021
Viata bate filmul

NICU ROMANIUC, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. Cel mai creativ moment de la Romanii au Talent!

NICU ROMANIUC, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Cel mai creativ moment de la Romanii au Talent a fost prezentat de Nicu Romaniuc, care are 39 de ani si este Edutainer. Mister Nicu cum isi spune a cantat, printre alte instrumente, la cuie! „Ba esti prost? Canta la cuie?”, a exclamat Smiley.

NICU ROMANIUC, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Nicu a adus pe scena un intreg ansamblu de instrumente ciudate. Si-a realizat singur instrumentele muzicale si a venit pe scena de la Romanii au Talent 2016. Scaunul e cel pe care nu poti sa te asezi pentru ca trebuie sa canti.

„Omul care chiar a creat niste lucruri, un scaun pe care nu poti sa te asezi pentru ca e un instrument, niste tuburi la care canti cu talpa de la pantof. E incredibil”, a spus Mihaela Radulescu.

Citeste si: ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. ONLINE LIVE VIDEO. Wow, spectacol memorabil la Pro TV

Vezi aici momentul ALEXANDREI LIXANDRU la ROMANII AU TALENT

NICU ROMANIUC, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. „Apreciez cel mai tare creativitatea ta. A fost unul dintre cel mai creative pe care le-am vazut pe scena Romanii au Talent”, a spus Mihaela.

Asta e Romanii Au Talent! Pe Nicu il vom revedea la Romanii au Talent 2016, pentru ca a primit patru de DA.


Romanii au talent 2016: Nicu Romaniuc – Edutainer pe romaniiautalent.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BANCI 1 MAI 2017. Ce program au bancile pe 1 si 2 mai. BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, ING

Ioana Badulescu

LOTO 19 MARTIE 2015. Premii de invidiat la toate categoriile jocului 6 din 49

Bogdan

MATRIMONIALE 7 IUNIE 2015. Florentina Dulca: Nu am noroc in dragoste!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult