Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar, a decis Tribunalul Constanta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 29, 2015 17:43

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar, a decis Tribunalul Constanta

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane sub control judiciar, dupa ce magistratii de la Tribunalul Constanta au respins miercuri ca fiind nefondate cererile formulate de revocare a masurii preventive. Este vorba de cererile de revocare a controlului judiciar sub care se afla Nicusor Constantinescu in dosarul Centrul Militar Zonal si dosarul privind finantarea cluburilor sportive.

Nicusor Constantinescu le-a cerut judecatorilor revocarea controlului judiciar in cele doua dosare, sa isi poata exercita functia publica si sa i se permita sa participe la priveghiul si inmormantarea consilierului judetean PSD Nicolae Fronescu, care a murit ieri dupa ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc aflat in constructie.

Conform deciziei date de instanta, Nicusor Constantinescu rămâne în continuare sub control judiciar, cu mai multe interdicţii printre care cele cu privire la a-şi exercita mandatul de preşedinte al CJ şi de a comunica cu angajaţii CJ şi consilierii judeţeni.

Nicuşor Constantinescu le-a cerut judecătorilor revocarea controlului judiciar în cele două dosare şi să îşi poată exercita funcţia publică, dar şi să i se permită să participe la priveghiul şi înmormântarea consilierului judeţean PSD Nicolae Fronescu, cel care a murit marţi după ce s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc aflat în construcţie.

Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este judecat sub control judiciar în dosarul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal, fiind acuzat de abuz în serviciu şi, într-un alt dosar referitor la finanţarea ilegală a cluburilor sportive, pentru mai multe infracţiuni printre care abuz în serviciu şi conflict de interese.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.