Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg
Comunicate de presăLifestyle

Noble Manhattan Coaching a organizat un nou workshop la Chisinau. Medic rezident, participant: Am invatat sa inteleg ce pot, ce merit si incotro merg

Noble Manhattan Coaching a organizat, la mijlocul lunii decembrie, un nou workshop „Introducere in Coaching” la Chisinau. Prezidat de Gerard O’Donovan la Hotel Manhattan, evenimentul a fost organizat pentru a doua oara in capitala Republicii Moldova, dupa lansarea scolii Noble Manhattan Coaching din 12 octombrie. 

Intalnirea cu Gerard O’Donovan le-a oferit participantilor prilejul de a-l cunoaste pe unul dintre cei mai experimentati speakeri motivationali si inspirationali din lume.

Gerard O’Donovan este fondator si CEO al primului grup de coaching din Europa (Noble Manhattan Group), CEO al Grupului Alpha – Peer to Peer, presedintele IAPCM (International Autority for Professional Coaching & Mentoring), presedinte al International Coaching News, fondator si CEO al Coach Radio International. Printre clientii lui Gerard se numara Microsoft, BBC, IBM, Coca Cola.

Noble Manhattan Coaching a fost infiintata in 1993 in Marea Britanie si opereaza in 28 de tari din Europa, America, Asia, Australia si Africa. Noble Manhattan Group ofera cursuri si certificari de coaching si de formare coachi in organizatii profesionale.

La workshopul de la Chisinau au fost prezenti 30 de participanti din diferite industrii precum HR, manageriat, antreprenoriat, sanatate etc. Acestia s-au familiarizat cu conceptul de coaching, diferenta dintre mentoring si coaching si au invatat cum pot deveni cea mai buna versiune a lor.

Gerard O’Donovan a expus, in cadrul evenimentul din capitala Republicii Moldova, tehnici de coaching care pot transforma oameni si companii. In acelasi timp, participantii au fost familiarizati cu programele de formare in coaching pe care le ofera Noble Manhattan.

Cei prezenti au lucrat in grup si au experimentat metode si tehnici practice de coaching. La sfarsitul workshopului „Introducere in Coaching”, acestia au primit un certificat de participare.

Reactiile participantilor 

Eugeniu Mindrigan, medic rezident la Institutul de Neurologie si Neurochirurgie din Chisinau: „Am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti. Este vorba de Gérard O’Donovan si Diana Moraru, ambii practicand un domeniu necunoscut pentru mine, coaching-ul. Probabil ca in alte conditii nu as fi cunoscut acest termen. A fost o zi intreaga de introducere in coaching, am descoperit lucruri noi, iar Gérard O’Donovan este un exemplu de urmat. Testele si practicile predate m-au surprins placut. Eu fiind o fire mai deschisa si dornica sa invete lucruri noi, am participat cu entuziasm la eveniment. Am invatat foarte multe la acest workshop: prioritizarea oamenilor, lucrurilor si experientelor; sa invat sa spun NU oricind si oricui, daca telurile noastre nu corespund; sa imi planific corect timpul si viata; sa inteleg ce pot, ce merit si incotro sa merg; sa vad mai clar calea pe care trebuie sa o urmez si posibilitatile; sa nu renunt niciodata, daca am incredere ca va merge. Daca invatam cum sa urmam toti acesti pasi, sa stiti ca viata se schimba in bine. Intelegem ca nu suntem singuri”.

Mihaela Roscov – Management & Organisational Development Consultant in cadrul Axa Management Consulting: „Sesiunea de coaching a fost una interesanta si utila, promovand un nou concept atat in sfera personala, cat si cea profesionala. Coachingul nu este despre a primi raspunsuri, coachingul ajuta oamenii sa gaseasca raspunsurile in ei. In Republica Moldova ar trebui sa fie promovat si dezvoltat acest concept, pentru ca ar ajuta oamenii sa se cunoasca mai bine si sa creasca”.

Vlad Andreev, fotograf: „Am avut placerea sa particip la workshop-ul ” Introducere in Coaching” si sa il cunosc pe Gerard O’Donovan. Ce am invatat timp de o zi de la acest worskop ma ajuta sa imi dezvolt business-ul la un alt nivel. Am invatat sa imi gestionez timpul eficient, cum sa cresc eficienta afacerii, am invatat cum sa-mi planific timpul si sa-mi prioritizez ideile si sarcinile. Va recomand sa participati la intalnirile cu Gerard O’Donovan pentru ca veti invata cum sa fiti mai productivi intr-un timp scurt”.

Scoala de coaching Noble Manhattan din Republica Moldova ofera posibilitatea celor care doresc sa imbratiseze o cariera de coach sa se inscrie la programele sale. Managing Director al Noble Manhattan in Republica Moldova este Diana Moraru, iar cei interesati ii pot scrie la adresa info@coachdianamoraru.com.

Urmatorul workshop „Introducere in Coaching” se va organiza la Chisinau in luna martie 2019.

Un articol semnat de Cristiana Petrariu Bota pentru HotWeek.ro. Preluarea acestui material se poate face doar cu citarea sursei.

 

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea nu vrea ca Mitrea sa asiste la nastere

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Andreea Mantea nu a intrat in gratiile fanilor MPFM

Delia Ion

Cristi Danilet: Maine veti auzi o stire bomba. SRI a racolat 1.000 de magistrati

Lucy Ionesco