Noroc ca exista Tariceanu, altfel alegatorii liberali din Romania trebuiau sa emigreze la Polul Nord

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 3, 2016 22:25

Noroc ca exista Tariceanu, altfel alegatorii liberali din Romania trebuiau sa emigreze la Polul Nord

Fostul premier, Victor Ponta, a comentat pe pagina sa de Facebook gafele facute de liderii PNL la Liga Alesilor Locali ai PNL de la Constanta. Victor Ponta considera ca gluma cu elefantul roz a lui Catalin Predoiu si reactia de dupa a Alinei Gorghiu a fost varianta romaneasca a filmului “Tantalaul si Gogomanul”.

“Vreti sa vedeti varianta romaneasca a celebrului film american “Dumb and Dumber” (“Tantalaul si Gogomanul”)?” a scris Victor Ponta, cu trimitere la replicile lui Catalin Predoiu si Alinei Gorghiu.

La final, Ponta subliniaza ca alegatorii liberali au noroc de Calin Popescu Tariceanu, petru ca altfel erau nevoiti sa emigreze la Polul Nord, pentru ca nu aveau cu cine vota.

“PS – noroc ca exista Tariceanu, altfel alegatorii liberali din Romania trebuiau sa emigreze la Polul Nord”, a mai scris Ponta.

Citeste si: Vulpescu despre gafele facute de Predoiu si Gorghiu la Constanta: O halucinanta reprezentatie de sinceritate

„Esti la Polul Nord si trebuie sa vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci? Cu atitudinea potrivita. Asa trebuie sa facem noi”, a declarat Catalin Predoiu la Constanta.

Gluma sefului PNL Bucuresti nu a fost apreciata prea mult de co-presedintele PNL Alina Gorghiu, care insa a spus o enormitate, in loc sa salveze situatia.

„Eu nu vand elefanti roz la pol, dar cu Vasile Blaga conduc un partid cu atitudine. Am un singur lucru sa va spun: dupa 5 iunie, pe 6 iunie 2016, o sa fiti atat de multi primari, viceprimari, presedinti de CJ, incat in Romania va trebui sa reinventam conceptul de Opozitie”, a spus Gorghiu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.