14.4 C
România
27 octombrie 2020
Economie

Noul Cod Fiscal va fi asumat de premier daca proiectul va fi blocat politic in Parlament

Noul Cod Fiscal ar putea fi asumat de premierul Victor Ponta, insa numai daca proiectul va fi blocat politic in Parlament. Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ia considerare asumarea raspunderii pe noul Cod Fiscal daca va exista un blocaj politic in Parlament.

Premierul a mai spus ca isi doreste foarte mult ca noul Cod Fiscal si Codul de Procedura Fiscala sa fie dezbatute in Parlament, totodata acceptand ipoteza ca proiectul sa fie blocat politic.

„Imi doresc foarte tare ca cele doua coduri (Fiscal si de Procedura Fiscala) sa fie dezbatute in Parlament”, a spus Ponta, la inceputul sedintei de guvern, care a avertizat insa ca „daca va exista un blocaj politic iau in considerare angajarea raspunderii guvernului”.

HotWeek.ro iti recomanda si: AFLA DETALII DESPRE PROIECTUL DE MODIFICARE A CODULUI FISCAL

Victor Ponta a mai sustinut ca prin proiectul Codului Fiscal se realizeaza o reforma radicala si ca „toate rezultatele economice din primele doua luni” ale anului arata ca aceasta reforma este realizabila.

„Nu trebuie sa ratam acest moment”, a subliniat el, exprimandu-si speranta ca opozitia va sustine Codul Fiscal si va renunta la „abordari politicianiste”.

Stiri pe aceeasi tema

Faliment pentru mii de firme mici din cauza cerintelor de securitate la incendiu

Cristiana Petrariu Bota

LEGEA PREVENTIEI, pusa in dezbatere publica, se va aplica pentru sanctiunile prevazute de Codul fiscal, Legea contabilitatii sau Codul muncii

Cristiana Petrariu Bota

ANAF verifica neconcordante cu sumele declarate statului spre impozitare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult