3.9 C
România
20 octombrie 2020
NOUL COD RUTIER 2015: AMENZI PENTRU DEPASIREA VITEZEI LEGALE. VEZI LIMITELE DE VITEZA DIN CODUL RUTIER
Viata bate filmul

NOUL COD RUTIER 2015: AMENZI PENTRU DEPASIREA VITEZEI LEGALE. VEZI LIMITELE DE VITEZA DIN CODUL RUTIER

NOUL COD RUTIER 2015 – AMENZI PENTRU DEPASIREA VITEZEI LEGALE. VEZI LIMITELE DE VITEZA DIN CODUL RUTIER: Soferii care depasesc limitele legale de viteza sunt depistati de politisti, in momentul de fata, doar cu ajutorul aparatelor radar mobile, acestea fiind impartite prin toate judetele tarii, desi intr-o anumita perioada au fost folosite si radare fixe, scrie site-ul Prima TV. De precizat ca soferii pot fi sanctionati si daca circula prea incet. Astfel, acestia pot fi sanctionati cu 2 sau 3 puncte-amenda daca circula in mod nejustificat cu o viteza de cel putin 10 km/h sub limita minima impusa de lege.

NOUL COD RUTIER 2015 – AMENZI PENTRU DEPASIREA VITEZEI LEGALE. VEZI LIMITELE DE VITEZA DIN CODUL RUTIER: Soferii care incalca limitele de viteza impuse prin lege risca nu doar sa primeasca amenzi, ci si sa ramana fara permis, potrivit RTV.

Te-ar putea interesa si: AMENZI SI SANCTIUNI DIN NOUL COD RUTIER

NOUL COD RUTIER 2015 – AMENZI PENTRU DEPASIREA VITEZEI LEGALE. VEZI LIMITELE DE VITEZA DIN CODUL RUTIER: Mai jos puteti vedea care sunt limitele maxime de viteza stabilite prin Codul rutier:

-in localitati: 50 km/h (poate fi si o limita superioara, insa nu mai mare de 80 km/h, sau una inferioara, dar nu mai mica de 30 km/ora);
-in afara localitatilor:
-130 km/h pe autostrazi;
-100 km/h pe drumurile expres sau pe cele nationale europene;
-90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.

NOUL COD RUTIER 2015 – AMENZI PENTRU DEPASIREA VITEZEI LEGALE. VEZI LIMITELE DE VITEZA DIN CODUL RUTIER: Soferii care depasesc viteza maxima admisa risca, in principal, sa fie sanctionati cu amenzi cuprinse intre 195 si 1950 de lei, dupa cum urmeaza:

-depasirea cu 10-20 km/h a vitezei maxime admise: 2 sau 3 puncte-amenda, la care se adauga doua puncte de penalizare;

Vezi si: NOUL COD RUTIER 2015: Fara PERMIS AUTO pentru soferii care nu au 8 clase

-depasirea cu 21-30 km/h a vitezei maxime admise: 4 sau 5 puncte-amenda, la care se adauga trei puncte de penalizare;
-depasirea cu 31-40 km/h a vitezei maxime admise: 6-8 puncte-amenda, la care se adauga patru puncte de penalizare;
-depasirea cu 41-50 km/h a vitezei maxime admise: 9-20 puncte-amenda, la care se adauga sase puncte de penalizare;
-depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise: 9-20 puncte-amenda, plus suspendarea permisului pentru o perioada de 90 de zile.

Soferii pot fi sanctionati cu 2 sau 3 puncte-amenda si daca circula in mod nejustificat cu o viteza de cel putin 10 km/h sub limita minima impusa de lege.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 28 REZUMAT, 22 MARTIE 2018

Delia Ion

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 10 REZUMAT, 11 DECEMBRIE 2015. Petro incearca sa o cucereasca pe Sura in timpul in care Seyit era retinut departe de ea

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu de la MPFM4 le arata tuturor fetelor ce au avut de pierdut dupa ce el s-a cuplat cu Alya

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult