Noul logo Google, la doar o luna de la restructurarea implementata de compania americana
IT/Stiinta

Noul logo Google, la doar o luna de la restructurarea majora aplicata de compania americana

Motorul de cautare Google are un nou logo. Google și-a actualizat încă o dată identitatea vizuală, prezentând o nouă versiune a celebrului său logo – care nu mai fusese modificat din 2013, într-un moment crucial în istoria companiei americane, in conditiile in care a trecut doar o luna de la restructurarea majora facuta de compania americana, transmite theguardian.com.

Noua modificare a logoului are rolul de a ilustra mai bine noua strategie a companiei.

Noul logo al motorului de căutare online va putea fi văzut în curând pe toate produsele sale derivate, la doar o lună de la restructurarea majoră adoptată de compania americană, care a devenit o filială a unei societăți de tip holding, denumită Alphabet.

Ce se ascunde in spatele anuntului „Donez apartament cu 2 camere in Bucuresti”. Cristi Iosub: O metoda de a aduce trafic fals

Kogaion, Argent si Argos, noi sisteme de operare pe calculator create de romani

Potrivit reprezentanților Google, noua modificare a logoului va ilustra mai bine noua strategie a companiei, precizează lefigaro.fr.

Google a prezentat, marți, un logo nou, în care literele ce compun numele motorului de căutare au un design rotund, sunt lipsite de relief și sunt colorate în aceleași patru nuanțe – albastru, roșu, galben și verde -, dar acestea sunt mai puțin intense. Specialiștii consideră că modificarea de marți reprezintă cea mai importantă schimbare de design realizată de Google din 1999 până în prezent.

Articole asemănătoare

Motoare de cautare ca Google News, obligate de UE sa plateasca pentru fiecare stire preluata

Ioana Badulescu

Samsung si-a diminuat profitul cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Bogdan

iPHONE 7 va fi lansat in luna septembrie

Corina Alexandru