Noul spital al SRI din Bucuresti va fi construit pe banii CNI. Contractul de proiectare, castigat de o firma care are in portofoliu si proiectarea noului sediu al ANAF
Social

Noul spital al SRI din Bucuresti va fi construit pe banii CNI. Contractul de proiectare, castigat de o firma care are in portofoliu si proiectarea noului sediu al ANAF

Noul spital al SRI din Bucuresti va fi construit pe banii Companiei Nationale de Investitii (CNI), contractul de proiectare fiind castigat in urma cu o luna de o firma care are in portofoliu si proiectarea noului sediu al ANAF. 

Noul sediu al Spitalului Clinic de Urgenta „Profesor Doctor Agrippa Ionescu” al Serviciului Roman de Informatii (SRI) va fi construit pe terenul Primariei Capitalei, care a acordat inca din 2015 un teren pe care initial Ion Tiriac intentiona sa construiasca doua patinoare.

Noul spital SRI va fi construit pe banii CNI, institutie aflata sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii, care a contractat deja serviciile de proiectare necesare pentru intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate.

Contractul de servicii de proiectare aferente proiectului investitional „Construire sediu pentru Spitalul Clinic de Urgenta Prof. dr. Agrippa Ionescu (relocare)” are valoarea de aproximativ 1 milion de lei, plus TVA, acesta fiind adjudecat de firma Concrete & Design Solutions SRL, care are la dispoziție 3 luni pentru a face studiile.

Firma este controlata de Alexandru Bogdan Fulga si mai are in portofoliu proiectarea noului sediu al ANAF, precum si a reabilitaea termica a blocurilor de locuinte din sectorul 3 al Capitalei.

Spitalul SRI are in prezent doua unitati, una in Bucuresti pe strada Arhitect Ion Mincu si una in Balotești.

Stiri pe aceeasi tema

REGELE MIHAI pregateste Romania pentru ce va urma

Cristiana Petrariu Bota

Durata minima a concediului de odihna ar putea creste la 25 de zile lucratoare

Delia Ion

Ce salariu va avea Patriarhul Daniel, dupa noua lege a salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult