Breaking NewsSocial

Numărul 4 al revistei Ambasador pentru România, o ediție de colecție cu Nadia Comăneci pe copertă

Numărul 4 al revistei ”Ambasador pentru România” a fost o ediție de colecție, care a adus pe copertă unul dintre cei mai valoroși ambasadori pe care îi are România în lume: gimnasta Nadia Comăneci. În acest număr puteți citi un interviu exclusiv cu Nadia Comăneci, potrivit roambasador.ro.

Alături de Nadia Comăneci, am întregit imaginea gimnasticii românești cu fosta campioană Simona Amânar și cu fostul antrenor coordonator al lotului naţional de gimnastică, Nicolae Forminte. Am vorbit despre performanță și relansarea gimnasticii româneşti.

Celor trei stele care au dus gimnastica românească la cel mai înalt nivel li s-a alăturat o altă mare personalitate sportivă a României, de această dată din fotbal: ”eroul de la Sevilla”, Helmut Duckadam.

Roambasador.ro prezintă lista interviurilor de colecție din numărul 4 ”Ambasador pentru România” s-a întregit cu nume importante din diferite domenii care fac excelență pentru România:

– Părintele Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiţi preoţi ortodocşi;
– Adrian Luca, Guvernatorul Districtului 2241 Rotary Romania si Rep. Moldova;
– Medicul Gabriel Dimofte, directorul Institutul Regional de Oncologie din Iași;
– Dorin Popa, profesor de jurnalism în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, scriitor si jurnalist;
– Luminiţa Tucă, lector universitar doctor asociat la Universitatea „Valahiaˮ din Târgovişte, cercetător etnolog, preşedinte și fondator al Asociaţiei Culturale „Arhetipuri: Datini, Muzică, Rost”;
– Valentin Preda, președintele Bursei Române de Afaceri, primul și cel mai complex ecosistem de business din Romania, inițiator Diplomacy360;
– David Croitor, un talent uriaș, unul dintre cei mai mari pictori contemporani și un povestitor captivant al vremurilor de ieri și de azi. Ne-am bucurat de scrierile sale în primele două numere ale revistei ”Ambasador pentru România”, iar în noul număr… poveștile continuă.
– Claudiu Bleonț, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români de teatru și film;
– Nicolae Onu, meșter popular în lemn și piatră, supranumit un Brâncuşi al Argeşului;
– Antonia, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală din România.

Invitata specială a numărului 4 ”Ambasador pentru România” a fost scriitoarea și jurnalista de origine britanică Arabella McIntyre Brown. A copilărit în West Sussex, a trăit o viață în orașe mari precum Londra și Liverpool, dar s-a îndrăgostit iremediabil de România și de mai bine de 10 ani locuiește în Transilvania.

Arabella McIntyre Brown este cea care semnează editorialul noului număr ”Ambasador pentru România”. Veți afla cum se vede România prin ochii unui jurnalist britanic.

Ei fac excelență pentru România. Ei au depășit limite. Ei au transformat imposibilul în posibil. Ei sunt ”ambasadori pentru România”.

Numărul 4 al revistei ”Ambasador pentru România” poate fi comandat online la link-ul Magazin – Ambasador pentru România (roambasador.ro).

Citindu-i pe cei mai sus menționați, am convingerea că noi toți putem prelua din frumuseţea lor morală și profesională. Alături de acești invitați, și de alții care vor urma, vom putea discerne asupra adevăratelor valori și repere și vom putea să ne confirmăm cu mândrie identitatea, oriunde am fi!

PARTENER OFICIAL AL REVISTEI ”AMBASADOR PENTRU ROMÂNIA”: BES România cu susținerea unui om minunat care se implică de ani buni în promovarea culturii și valorilor românești în țară și în străinătate: Martha M. Mocanu.

 

Related posts

Iulian Fota, fost consilier prezidential: Daca va incepe un razboi cu Rusia, el va incepe pe teritoriul Romaniei. De ce credeti ca s-au facut teste la sirenele de aparare civila?

Ioana Badulescu

Conturile lui Adrian Severin au fost puse sub sechestru

Lucy Ionesco

Ministrul Educatiei cauta solutii pentru pregatirea profesorilor din invatamantul preuniversitar: Suntem singura tara din UE cu profesori necalificati

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult