O autostrada suspendata s-a prabusit la Genova, in Italia. Zeci de persoane au murit, vehiculele au fost zdrobite de bucatile de pod cazute

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 15, 2018 07:36

O autostrada suspendata s-a prabusit la Genova, in Italia. Zeci de persoane au murit, vehiculele au fost zdrobite de bucatile de pod cazute

TRAGEDIE IN ITALIA. Zeci de persoane au murit la Genova, în Italia, după probușirea unei autostrăzi suspendate. Datele actualizate arata ca sunt cel puțin 35 de morți, potrivit serviciilor de urgență citate de presa internațională. Operațiunile de intervenție sunt încă în desfășurare. Potrivit pompierilor, Podul Morandi s-a surpat către ora locală 12.00 (13.00, ora României). 

Update 4: În jur de 30 de persoane și-au pierdut viața – transmite ministrul de Interne, citat de BBC

Update 3. Bilanţul victimelor prăbuşirii unei porţiuni a unui viaduct rutier, la Genova, a ajuns la 22 de morţi şi opt răniţi, a anunţat marţi un reprezentant în domeniul transporturilor, relatează The Associated Press.

Update 2. Medicii estimează că zeci de persoane au decedat, informează agenţia Adnkronos.

Update 1. Podul surpat, parte a autostrăzii A10, are o înălţime de aproximativ 100 de metri. Filmări de la locul incidentului arată bucăţi mari din pod căzute în valea de dedesupt. Agenţia publică de ştiri ANSA relatează că mai multe persoane au murit după ce mai multe vehicule au fost zdrobite de bucăţile de pod căzute.

……………………………

O porţiune a unui viaduct de pe autostrada A10 s-a surpat marţi, la Genova, au anunţat pompierii, care cred că mai multe maşini au cazut în gol, relatează AFP.

Prime imagini difuzate de pompieri surprind viaductul în ceaţă, din care lipsesc câteva zeci de metri, într-o zonă care pare mai degrabă industrială.

Potrivit pompierilor, Podul Morandi s-a surpat către ora locală 12.00 (13.00, ora României).

”Echipe de pompieri sunt angajate în număr (mare), echipe de căutare şi cu câini sunt aşteptate”, au anunţat ei pe Twitter.

Din cauza reliefului accidentat al regiunii Genova, între mare şi munte, traseul autostrăzii este jalonat de viaducte şi tuneluri lungi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.