O fabrica din Norvegia angajeaza urgent lucratori. Salariul depaseste 3.000 de euro

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 13, 2016 17:33

O fabrica din Norvegia angajeaza urgent lucratori. Salariul depaseste 3.000 de euro

O fabrica din Norvegia angajeaza urgent lucratori, salariul fiind de peste 3.000 de euro. Fabrica norvegiana face angajari pentru producerea de prefabricate din beton, iar salariul oferit este de de 19,5 euro pe ora, potrivit informatiazilei.ro, care citeaza un anunt de pe ejobs.

Potrivit anuntului facut de firma de angajare, se asigura cazarea si transportul pana in Norvegia. Plata pe ora este de 180 de coroane norvegiene (brut), adica 19,5 euro. De precizat ca operatorii vor lucra in hala de productie prefabricate din beton.

Candidatii trebuie sa aiba experienta in executia prefabricatelor din betonsi sa cunoasca limba engleza la nivel conversational. Contractul va fi încheiat cu o firma norvegiana, iar salariul va fi platit angajatului in Norvegia, mai noteaza sursa citata.

Locurile de munca sunt scoase la concurs in Romania de o companie din Bacau, Romtec Jobs, inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca Bacau. Compania nu percepe nici un fel de comision candidaților la aceste posturi, nici înainte de angajare, nici dupa, cel putin asta se precizeaza in anunt.

Totusi, un aspect important este acela ca angajatii vor avea un contract cu incepere imediata, dar care dureaza pana in prima saptamana a lunii iulie 2016, potrivit anuntului.

Mai multe detalii gasiti AICI.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.