OAMENI IN VIITOR
IT/Stiinta

Oamenii ar putea trai pana la 500 de ani, sunt de parere futorologii

Oamenii ar putea trai 500 de ani sau cel putin asa sunt de parere cercetatori din domeniul futoroligiei, stiinta care studiaza si cerceteaza viitorul, o adevarata stiinta a previziunii.

In prezent sunt cazuri de oameni care traiesc peste 110 azi insa ei nu provin, in general, din randul locuitorilor marilor orase industrializate ci sunt oameni care isi duc traiul in localitati rurale acolo unde se poate respecta un stil de viata mai sanatos.

Studiile oamenilor de stiinta care privesc spre viitor sunt insa optimiste in conditiile in care toate noile descoperiri facute in prezent in domeniul medical dar si cele care vor urma vor duce la o prelungire a vietii omului cu foarte multi ani.

 

Cercetatorii din domeniul futurologiei mai sustin ca omul ar putea trai pana la varsta de minimum 500 de ani. Potrivit celor mai importanti experti în futurologie de la nivel mondial, în ultimii 30 de ani, omenirea va descoperi reteta «vietii eterne».

Progresul tehnic si dezvoltarea neurobiologiei vor contribui la mentinerea functiilor creierului individului. Dezvoltarea perpetua a altor domenii ale medicinei moderne va ajuta la efectuarea unor interventii de schimbare de organe, de transplant de organe, precum si de schimbare ale diverselor segmente ale organismului uman.

Stiri pe aceeasi tema

Richard Davidson, despre plasticitatea creierului: Creierul este elastic, iar partea de fericire se poate mari prin antrenament mintal

Cristiana Petrariu Bota

Facebook testeaza un asistent personal digital pentru aplicatia mobila Facebook Messenger

Cristiana Petrariu Bota

Sarcofage ingropate in urma cu 2.500 de ani in Egipt, descoperite de arheologi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult