Stiri locale

Oana Bica (PSD) a fost aleasa vicepresedinte al CJ Dolj

Oana Bica (PSD) este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj. Aceasta a fost aleasa in fruntea CJ Dolj de consilierii judeteni, care au votat in secret ca Oana Bica sa ii reprezinte in aceasta functie.

Consilierul judetean Oana Bica a fost nominalizarea Partidului Social Democrat (PSD) Dolj pentru conducerea CJ Dolj. Oana Bica vine in locul Alinei Tanasescu, care a fost aleasa deputat in Parlamentul Romaniei la alegerile din decembrie.

Oana Bica, fostul manager al Ansamblului Folcloric Maria Tanase, a fost propunerea PSD, si a primi 24 de voturi -“pentru” si 12 – “impotriva”.

Consilierii PNL au votat impotriva pentru ca nu au fost consultati si pentru ca nu s-a propus un candidat si din partea acestei formatiuni politice.

Stiri pe aceeasi tema

Rezultatele alegerilor pentru Senatul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Urmeaza alegerea noului rector al UAIC Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Accident in Pasajul Baneasa din Bucuresti, traficul spre Otopeni este ingreunat

Cristiana Petrariu Bota

Drumuri inchise in Olt, Teleorman si Bacau, restrictii in trafic in judetul Contanta

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult