Viata bate filmul

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016! VIDEO. Dupa editia din 22 mai, ei sunt concurentii din finala iUmor

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016! Dupa editia din 22 mai, ei sunt concurentii care merg in finala iUmor, care se va desfasura pe 5 iunie 2016, de la ora 20.00. Obligo este o trupa de improvizatie care face totul pe loc, la cererea publicului. Odata urcati pe scena IUMOR, Obligo au facut atat membrii juriului, cat si publicul, sa rada. VEZI VIDEO CU MOMENTUL LOR MAI JOS.

Asadar dupa a opta editie a emisiunii iUmor, baietii de la Obligo merg in marea finala. Cei trei membri ai trupei au povestit in culise ca nu au pregatit absolut nimic tocmai pentru ca improvizeaza pe loc la cererea publicului. Acesta e de fapt secretul lor.

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016! Cei din trupa Obligo au participat si in talent-show-ul Romanii au Talent. Duminica viitoare, o ultima serie de concurenti isi vor arata talentul la iUmor. Cei 9 finalisti vor lupta mai aprig in marea finala din 5 iunie, ora 20.00.

Cine sunt cei de la Obligo

Trupa Obligó a aparut pe 1 Iunie 2009 dintr-o nevoie. Era o nevoie comuna, chiar daca majoritatea dintre noi erau inca studenti. Nevoia de a juca mai mult, mai des, fara restrangeri si, in special, cu public. Organizatoric eram ghidati de Teodor Ghita, care acum are titlul de membru onorific in trupa si artisico-spiritual.

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016!Fiind fani ai serialului britanic „Whose line is it anyway”, ne-am gandit sa incercam si noi un asemenea tip de spectacol: fara regie, fara scenariu, fara nimic pregatit dinainte. Doar ca acela era un spectacol televizat si inregistrat. Noi trebuia sa gasim, singuri, o forma de exprimare pe viu, intr-un spatiu neconventional. Am inceput sa jucam direct in bar si sa ne perfectionam „jocurile” pe viu, pana show-ul a capatat o forma coerenta, naturala si de sine statatoare.

IUMOR, 22 MAI 2016. Cele mai tari momente de umor sunt la Antena 1

Denumim „jocuri”, momentele de sine statatoare, o poveste, caci teatrul este o poveste. „Jocuri” este impropriu spus pentru ca exista o structura in spatele fiecarei povesti. Aceasta structura am invatat-o prin metoda Keith Johnstone (profesor de actorie canadian, parinte al perfectionarii improvizatiei) si prin anii petrecuti in scoala de teatru, turneele in care am jucat, teatrele cu care am colaborat individual si in grup.

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016! Mai tarziu am fost invitati la Watumi, primul festival de Fringe din Romania. Acolo ne-am lovit de cea mai mare problema: oamenii nu cunosteau fenomenul de improvizatie, prin urmare am avut foarte putini in public, si destul de reticenti. A fost un antrenament dur, timp de 5 zile, cu show-uri bune si cu dezastre. Acolo ne-am cunoscut cu cei de la Improvisneyland. Ne-au imprumutat o carte ce continea teorie despre improvizatie. Am devorat-o imediat si am inceput sa ne dam seama de constructia jocurilor, si show-ul a crescut mai mult.

Asa au trecut 6 ani, timp in care am jucat peste 800 de spectacole ce au cumulate un total de peste 50.000 de spectatori. Am jucat efectiv in orice fel de spatiu, de la baruri, cafenele, parcuri si parcari, la scene de teatru in teatre nationale din toata tara.

Momentul Obligo de la iUmor:

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 95 REZUMAT, 23 IANUARIE 2017. Mukkades o vede pe Zeynep in casa ei insa este convinsa de Fatih ca are vedenii

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28 REZUMAT. Zeynep scapa de acuzele care i-ar fi putut aduce detentia

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 27 REZUMAT, 16 MARTIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult