Viata bate filmul

OCRU LA ROMANII AU TALENT 2017. Piesa hip-hop care ar putea castiga concursul de talente. VIDEO

OCRU LA ROMANII AU TALENT 2017, SEMIFINALA DIN 12 MAI. VIDEO. Ocru a concurat in semifinala Romanii au Talent de vineri, 12 mai, cu o piesa care a facut senzatie. Juriul si publicul l-au rasplatit cu aplauze si urale pe Ocru pentru interpretarea sa profesionista din semifinala Romanii au Talent. Vedeti video mai jos.

Piesa hip-hop are toate sansele sa se califice in finala si chiar sa castige concursul de talente. Ocru a interpretat o melodie proprie in semifinala Romanii au Talent.

OCRU LA ROMANII AU TALENT 2017, SEMIFINALA DIN 12 MAI. In 2012, Ocru a intrat intr-o trupa de teatru care se ocupa in fiecare an de pregatirea unor spectacole in cadrul unor festivaluri in limba engleza, atunci jucand si primul sau rol. Dupa primul spectacol, a primit numai laude si i s-a spus ca are voce buna pentru hip-hop.

Fiind pasionat de acest gen muzical, Ocru a scris versuri, dar nu se gandea ca ar putea face ceva in acest domeniu. Pe langa muzica, concurentul deseneaza bine, obisnuia sa faca graffiti si crede ca este un actor destul de bun. Isi doreste ca oamenii sa afle cine este si ceea ce face.

Ocru a venit la preselectiile Romanii au Talent insotit de Laura Cosoi. El a venit cu un numar de RAP care a impresionat pe jurati. Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu l-au trimis mai departe pe Ocru cu patru de DA.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=GzVdps9iA10&list=PLTwUQ7CO04oCllpgaEki4p_7hHz4GW6Z9″]

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Oostende vrea sa-si pastreze punctajul maxim din intalnirile de acasa

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Stefania si Razvan MPFM2, mai intimi decat au fost vreodata in casa de la Stefanesti

Delia Ion

PROGRAM MAGAZINE PASTE 2016. PROGRAM SUPERMARKETURI PASTE – 29, 30 APRILIE 2016, 1, 2, 3 MAI 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult