Oferta de la Telekom de Black Friday: Smartphone Samsung Galaxy S8 la 1 leu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 13, 2017 13:03

Oferta de la Telekom de Black Friday: Smartphone Samsung Galaxy S8 la 1 leu

Oferta tentanta de la Telekom de Black Friday. Operatorul va desfasura în perioada 10-26 noiembrie 2017 o campanie promoţională în cadrul căreia mai multe smartphone-uri vor fi disponibile la un preţ special de 1 leu. Oferta este valabila pentru clienţii care îşi transferă numărul din alte reţele mobile şi încheie un contract de abonament, mutare care face parte dintr-o ofensivă comercială derulată de grup pentru a recâştiga teren pe piaţa mobilă. 

Printre smartphone-urile disponibile la pret redus se numără şi vârful de gamă Samsung Galaxy S8 (cu un abonament de 45 de euro pe lună), însă operatorul nu precizează câte unităţi sunt disponibile la acest preţ.

„Promoţia oferită de Telekom Romania în perioada campaniei Black Friday nu se limitează doar la reduceri de preţ împreună cu contractarea unui abonament, ci le permite şi utilizatorilor de cartele reîncarcabile Telekom să achiziţioneze smartphone-uri la preţuri speciale, cu reduceri de până la 80% din preţul fără abonament, care pot ajunge până la 1.900 lei”, conform reprezentanţilor companiei.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.