Inmormantarea actritei Olga Tudorache are loc sambata la Cimitirul Bellu din Bucuresti
Social

Olga Tudorache a murit. Reprezentantii Spitalului Elias: S-a stins in liniste la Terapie Intensiva. Dumnezeu sa o aiba in paza!

Actrita Olga Tudorache a murit, in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Elias din Bucuresti, la varsta de 88 de ani. Reprezentantii Spitalului Elias au anuntat decesul in cursul diminetii si au precizat ca actrita Olga Tudorache s-a stins in liniste la Sectia de Terapie Intensiva.

Decesul actriţei Olga Tudorache a fost anunţat şi de reprezentanţii Spitalului Elias din Capitală. Ei spun că Olga Tudorache „s-a stins în linişte“ în Secţia de Terapie Intensivă a spitalului.

„Cu adâncă părere de rău, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost o Mare Doamnă a Teatrului Românesc, doamna Olga Tudorache. Dânsa s-a stins în linişte în Secţia de Terapie Intensivă a spitalului, în cursul nopţii dinspre 17 spre 18 octombrie 2017. Dumnezeu să o aibă în pază!“, precizeaza reprezentanţii Spitalului Elias într-un comunicat de presă transmis miercuri dimineaţă.

Doamna teatrului românesc din ultimele decenii s-a stins discret, aşa cum a trăit în ultima perioadă, când a ales să se retragă din viaţa publică şi de pe scenă, acolo unde a încântat generaţii întregi cu talentul şi energia sa.

Olga Tudorache a fost internată la începutul săptămânii trecute la Spitalul Elias, în urma unei suspiciuni de atac vascular cerebral. Însă progresiv, starea sănătăţii sale s-a deteriorat, fiind transferată la Terapie Intensivă.

„În cursul dimineţii zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanţă cu evoluţia imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache, a fost internată începând din aceasta dimineaţă în secţia de terapie intensivă a SUUE, pentru supraveghere continuă şi continuarea tratamentului adecvat”, a anunţat, joi, un comunicat de presă al medicilor de la Elias.

Din păcate, însă, trupul slăbit al marii actriţe a cedat, în cele din urmă. La 88 de ani, după decenii în care a slujit scena teatrului românesc şi a oferit lumii artistice mai multe generaţii de actori talentaţi, Olga Tudorache a făcut o ultimă reverenţă.

Stiri pe aceeasi tema

Perchezitii DNA la locuinta Printului Paul si la vila lui Remus Truica

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei selecteaza profesori care sa evalueze proiectele de manuale scolare

Cristiana Petrariu Bota

Primul caz de coronavirus in Romania. Raed Arafat: In casa respectiva mai sunt 7 persoane, toate au fost testate negativ

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult