Omul de afaceri Sebastian Ghita nu vrea sa ajunga in Romania, pe motiv ca este persecutat politic
Social

Omul de afaceri Sebastian Ghita nu vrea sa ajunga in Romania, pe motiv ca este persecutat politic

Sebastian Ghita nu vrea sa fie extradat in Romania. Omul de afaceri a declarat, vineri, la audierile de la Belgrad (Serbia) ca se opune extradarii si in sustinerea cererii sale a invocat persecutia politica. Cererea lui Ghita vine ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane.

Potrivit agentiilor de presa sarbe, avocatul lui Sebastian Ghita a solicitat ca, in cazul clientului sau, masura detentiei sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu, urmand ca instanta sa decida in legatura cu acest subiect.

Audierea lui Sebastian Ghita, adus de la inchisoarea districtuala din Belgrad, a fost facuta de un judecator de camera preliminara, in baza Legii cu privire la asistenta juridica internationala in materie penala.

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad in noaptea de 13 spre 14 aprilie. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii.

In 27 aprilie, ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca autoritatile romane au transmis la Belgrad toate documentele pentru extradarea lui Sebastian Ghita.

Stiri pe aceeasi tema

Ziarul Tricolorul al lui Vadim Tudor s-a inchis

Cristiana Petrariu Bota

Educatoarea Ioana Neagu de la gradinita Flipper din Bucuresti isi batea copiii ca pe fasole! Parintii vorbesc la Maruta!

Bogdan

Subventii acordate de Guvern pentru angajatorii care incadreaza in munca persoane din grupuri vulnerabile

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult