Oprea a dezvaluit care sunt obiectivele UNPR pana la alegerile din 2016

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 23, 2015 23:47

Oprea a dezvaluit care sunt obiectivele UNPR pana la alegerile din 2016

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marți seară, la Realitatea TV, că susține coaliția aflată la guvernare, dar și pe Victor Ponta, pe care îl consideră un prim-ministru bun. Totodata, președintele UNPR a afirmat că partidul pe care îl conduce are ca obiective, până la alegerile de anul viitor, să numere un milion de membri, în prezent având 357.000, dar și să aibă organizații ale formațiunii politice în toate cele peste 3.200 de localități din România, informeaza Agerpres.

“Victor Ponta este un politician tânăr, deștept, este un prim-ministru bun și care poate deveni și mai bun. Victor Ponta este șeful acestei coaliții, este liderul PSD iar eu, unul, am spus ca lider al UNPR că sprijin această coaliție și îl sprijin pe Victor Ponta, președinte PSD și șef al Guvernului României, un premier foarte bun”, a spus premierul interimar.

Președintele UNPR a afirmat că partidul pe care îl conduce are ca obiective, până anul viitor, să numere un milion de membri, în prezent având 357.000, dar și să aibă organizații ale formațiunii politice în toate cele peste 3.200 de localități din România.

“UNPR și-a câștigat, încet, dar sigur, un blazon serios, e un partid care se ține de cuvânt. La greu te caută toată lumea și se sprijină pe tine, la greu este important să te ții de cuvânt, nu la bine. UNPR a crescut foarte mult, e un partid de încredere. Avem 357.000 de membri înscriși la tribunal, suntem al doilea partid din România, cel mai mare partid înscris la tribunal e PSD, are peste 500.000. Avem două obiective strategice: unul este să avem până anul viitor, la alegerile generale, un milion de membri de partid și să avem organizații ale UNPR în fiecare dintre cele peste 3.200 de localități din România”, a afirmat Gabriel Oprea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.