Ce spital din Bucuresti a fost preluat de familia lui Sorin Oprescu - Rise Project
Social

Oprescu a reclamat-o pe doctorita de la cabinetul Arestului central al Capitalei pentru ca ii pune viata in pericol

Sorin Oprescu a depus trei plangeri referitoare la modul in care este tratat in Arestul Capitalei. Oprescu a reclamat-o pe doctorita de la cabinetul Arestului central la Ministerul Sanatatii, la Colegiul Medicilor si la conducerea Policlinicii „Dr. Kretzulescu”, acuzand-o ca nu respecta recomandarile medicilor Spitalului Universitar si ii pune viata in pericol.

Avocatii lui Oprescu ar acuza-o pe doctorita de „nerespectarea si neluarea de masuri potrivit recomandarilor din raportul comisiei SUUB”, lucru care ar contraveni art. 22 din Constitutia Romaniei, care se refera la „dreptul la viata si la integritate fizica si psihica”.

Sorin Oprescu a fost internat, joi dupa-amiaza, la Institutul Oncologic, urmand ca vineri sa efectueze o investigatie computer tomograf, la Centrul Oncologic de Diagnostic si Tratament Fundeni. Sorin Oprescu va sta internat, sub paza, intr-o rezerva din clinica de chirurgie toracica a Institutul Oncologic Bucuresti.

Sorin Oprescu, suspect de cancer pulmonar, a fost dus la Spitalul Fundeni

Doctorita de la cabinetul Arestului central a fost reclamata de avocatii lui Sorin Oprescu la Ministerul Sanatatii, la Colegiul Medicilor si la conducerea Policlinicii MAI „Dr. Kretzulescu”, pe motiv ca nu respecta recomandarile medicilor Spitalului Universitar, iar de la momentul externarii edilului refuza noi controale in cazul acestuia.

Potrivit unor surse juridiciare, avocatii lui Sorin Oprescu s-ar fi plans ca doctorita s-ar opune aplicarii recomandarilor facute de medicii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) pe motiv ca starea lui Sorin Oprescu ar fi buna. Totodata, sesizarea se refera si la faptul ca din 29 septembrie, cand Oprescu a fost externat, aceasta s-ar fi opus efectuarii de noi analize la unitati medicale, asa cum se recomanda in raportul comisiei de la SUUB. Avocatii ar fi reclamat si faptul ca lui Oprescu nu i se asigura regimul alimentar recomandat bolilor sale si cer cenducerii Centrului Medical „Kretzulescu” sa lamureasca aceasta situatie.

Stiri pe aceeasi tema

REZIDENTIAT 2016. Anunt privind bibliografia pentru rezidentiat- Ministerul Sanatatii

Cristiana Petrariu Bota

Anestezice lipsa in stomatologie, Agentia Nationala a Medicamentului promite o rezolvare, dar nu stie cand

Cristiana Petrariu Bota

Testamentul lui Dan Condrea, actualizat pe 6 mai. Cui i-a lasat intreaga avere Dan Condrea

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult