ORANGE 4G
IT/Stiinta

Orange 4G acopera intreaga piata de la nivelul urban

Orange 4G a anuntat ca a atins acoperire totala la nivelul pietei urbane. Orange 4G a aparut la nivel national in anul 2014 si, de atunci, s-a dezvoltat exponential ajungand in prezent la o acoperire de 7585 de localitati.

Un progres spectaculos s-a atins si la nivelul vitezei de trafic. Orange 4G are in prezent o viteza cu 128 de ori mai rapida decat in momentul lansarii propdusului pe piata. Cresterea vitezei de trafic a ramas vizibila chiar si de-a lungul ultimului an. Astfel, la finalul primului trimestru din 2017, traficul Orange 4G era de patru ori mai rapid decat la finalul primului trimestru din 2016.

”Investitiile realizate in extinderea acoperirii 4G raspund nevoii clientilor nostri de conectivitate neintrerupta la viteze superioare, oriunde si oricand au nevoie. Pentru a sustine transformarea digitala, calitatea retelei este esentiala. Prin investitiile si eforturile realizate am urmarit sa consolidam o retea de incredere, tocmai pentru a veni in intampinarea nevoii tot mai crescute de conectivitate, astfel incat utilizatorii nostri sa aiba, asa cum s-au obisnuit de doua decenii, acces la servicii de cea mai inalta calitate.” a declarat stefan Slavnicu, Chief Technical Officer in cadrul Orange Romania.

La 31 martie 2017, 2,4 milioane de clienti utilizau serviciile Orange 4G, dublu fata de primul trimestru din 2016. Toate acestea au fost sustinute de cresterea vanzarilor de smartphone-uri si de dispozitive conectate la smartphone, precum si de continuarea extinderii acoperirii serviciilor 4G oferite de Orange.

Zonele unde serviciile 4G inregistreaza in mod constant cele mai mari varfuri de trafic sunt Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures. Intervalul orar cu cele mai mari cresteri de trafic este cuprins intre ora 20:00 si ora 22:00. Cele mai populare categorii de aplicatii si de continut pentru care utilizatorii folosesc serviciile 4G sunt : 39% streaming, 47% browsing, 5% din trafic este inregistrat de aplicatiile de messaging.

Stiri pe aceeasi tema

Samsung renunta la autentificarea cu amprenta pentru viitorul model Galaxy S9

Delia Ion

NOKIA scoate pe piata smartphone-ul X2

Bogdan

Descoperire revolutionara! Un nou tip de celula T ar putea reprezenta tratamentul universal impotriva cancerului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult