Orasul Iasi filmat de sus. VIDEO din drona

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 13, 2016 16:34

Orasul Iasi filmat de sus. VIDEO din drona

HotWeek.ro va prezinta mai jos un video cu orasul Iasi filmat de sus, noaptea. Mai exact, din drona. Tot mai multi romani folosesc drona pentru a realiza cele mai interesante filmulete cu orasele in care locuiesc sau pe care le viziteaza.
Filmuletul cu orasul Iasi vazut de sus a fost publicat recent pe YouTube. Realizatorii filmului sustin ca imaginile au fost surprinse “intr-o noapte rece de iarna, deasupra orasului Iasi“. Zona centrala a orasului Iasi, dar si zone precum Podul Ros.

Orasul Iasi se numara printre cele mai vechi si mai importante asezari ale tarii, in care a pulsat mereu, puternic, o autentica viata romaneasca. Capital a Moldovei, orasul a dat patrimoniului national inestimabile valori materiale si spirituale, a inscris in istoria tarii pagini glorioase, ramase durabil in constiinta poporului.

Iasul este un puternic centru universitar, cu peste 60.000 studenti anual in 5 universitati de stat si 3 universitati private (Universitatea Al. I. Cuza este si cea mai veche universitate din tara).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.