VIDEO

Orasul Iasi filmat de sus. VIDEO din drona

HotWeek.ro va prezinta mai jos un video cu orasul Iasi filmat de sus, noaptea. Mai exact, din drona. Tot mai multi romani folosesc drona pentru a realiza cele mai interesante filmulete cu orasele in care locuiesc sau pe care le viziteaza.
Filmuletul cu orasul Iasi vazut de sus a fost publicat recent pe YouTube. Realizatorii filmului sustin ca imaginile au fost surprinse „intr-o noapte rece de iarna, deasupra orasului Iasi„. Zona centrala a orasului Iasi, dar si zone precum Podul Ros.

Orasul Iasi se numara printre cele mai vechi si mai importante asezari ale tarii, in care a pulsat mereu, puternic, o autentica viata romaneasca. Capital a Moldovei, orasul a dat patrimoniului national inestimabile valori materiale si spirituale, a inscris in istoria tarii pagini glorioase, ramase durabil in constiinta poporului.

Iasul este un puternic centru universitar, cu peste 60.000 studenti anual in 5 universitati de stat si 3 universitati private (Universitatea Al. I. Cuza este si cea mai veche universitate din tara).

Stiri pe aceeasi tema

VEVERITELE NAZDRAVANE, NEXT STAR 2016. Andrada a lasat juriul in lacrimi interpretand LIE CIOCARLIE! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Aviatia atinge noi culmi! Zbor in echipa cu un avion A380 al Emirates Airline si duo-ul Jetman Dubai

Cristiana Petrariu Bota

Flying-V, avionul viitorului, a avut primul zbor de test. A fost un succes, a anuntat echipa KLM. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult