11.7 C
România
27 septembrie 2022
VIDEO

Orasul Iasi filmat de sus. VIDEO din drona

HotWeek.ro va prezinta mai jos un video cu orasul Iasi filmat de sus, noaptea. Mai exact, din drona. Tot mai multi romani folosesc drona pentru a realiza cele mai interesante filmulete cu orasele in care locuiesc sau pe care le viziteaza.
Filmuletul cu orasul Iasi vazut de sus a fost publicat recent pe YouTube. Realizatorii filmului sustin ca imaginile au fost surprinse „intr-o noapte rece de iarna, deasupra orasului Iasi„. Zona centrala a orasului Iasi, dar si zone precum Podul Ros.

Orasul Iasi se numara printre cele mai vechi si mai importante asezari ale tarii, in care a pulsat mereu, puternic, o autentica viata romaneasca. Capital a Moldovei, orasul a dat patrimoniului national inestimabile valori materiale si spirituale, a inscris in istoria tarii pagini glorioase, ramase durabil in constiinta poporului.

Iasul este un puternic centru universitar, cu peste 60.000 studenti anual in 5 universitati de stat si 3 universitati private (Universitatea Al. I. Cuza este si cea mai veche universitate din tara).

Related posts

Nicolae Voiculet si Flavius Hosu, au scris istoria NEXT STAR. VIDEO

Lucy Ionesco

Maria Hojda a impresionat pana la lacrimi la VOCEA ROMANIEI. VIDEO

Lucy Ionesco

VIDEO REVOLTATOR! Un sofer din Ungaria a vrut sa intre cu TIR-ul in imigranti

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult