12.2 C
România
6 octombrie 2022
Politica

Paleologu, despre PNL: Impresia de ansamblu e catastrofala. Problema alegerilor locale in Bucuresti e un spectacol dezolant

Theodor Paleologu, deputat PNL, a vorbit la RFI despre candidatura lui Catalin Predoiu, apreciind ca poate fi o solutie rezonabila, insa a tinut sa adauge ca il ingrozeste faptul ca aceeasi oameni, respectiv conducerea PNL, spuneau, pana ieri, ca Marian Munteanu este o idee nemaipomenita.  Totodata, Paleologul a atras atentia ca situatia de ansamblu a PNL este catastrofala.

„E o soluţie rezonabilă în context. Sigur, eu aş fi preferat ca întreaga dreaptă să aibă un candidat unic, dar Cătălin Predoiu e o soluţie rezonabilă. Problema e că impresia de ansamblu e una catastrofală. Felul în care e tratată problema alegerilor locale în Bucureşti de luni de zile oferă un spectacol dezolant”, a spus Paleologu.

Pentru Theodor Paleologu, intrarea lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, după retragerea lui Marian Munteanu este „o soluţie rezonabilă în context. Sigur, eu aş fi preferat ca întreaga dreaptă să aibă un candidat unic, dar Cătălin Predoiu e o soluţie rezonabilă. Din punctul meu de vedere, este singurul dintre liderii mai vizibili, cu care se poate discuta, e singurul care a luat cu adevărat în calcul o discuţie cu Nicuşor Dan”.

Iti recomandam si: Catalin Predoiu isi asuma candidatura PNL la Primaria Generala, constrans de imprejurari

PNL iar a ramas fara candidat! Marian Munteanu si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu se pot castiga lupte fara loialitate

PNL nu mai are credibilitate, pierderea de imagine nu se mai poate compensa, considera Alina Mungiu Pippidi

„Problema e că impresia de ansamblu e una catastrofală. Felul în care e tratată problema alegerilor locale în Bucureşti de luni de zile oferă un spectacol dezolant (…). Eu mă îngrozesc la ideea că aceiaşi oameni care au dus la această situaţie, aceiaşi oameni care ne-au spus până ieri că Marian Munteanu e o idee nemaipomenită, aceiaşi oameni vor face listele la alegerile parlamentare. Mă îngrozesc la ideea asta, efectiv”, afirmă deputatul liberal.

Întrebat dacă îl va susţine pe Cătălin Predoiu în campanie, Theodor Paleologu a răspuns: „Cu idei, sigur că da. Ştie foarte bine că sunt deschis faţă de el. E singurul cu care am stat de vorbă în ultima vreme, singurul care răspunde la telefon, singurul care ţine cont de observaţii, de sugestii. Sigur că aş putea să-l ajut să se apropie de Nicuşor Dan, de ideile pe care le reprezintă Nicuşor Dan, de sensibilitatea pe care o reprezintă Nicuşor Dan şi care nu e deloc de neglijat”.

Parlamentarul crede că liderii PNL au luat „o scatoalcă de zile mari”: „Doamna Gorghiu ne-a spus ieri că de fapt soluţia Marian Munteanu fusese genială, perfectă, dar că domnul Munteanu a ales el, de capul lui, să se retragă, deşi era cel mai bun, deşi putea câştiga cu peste 50% şi alte baliverne de genul ăsta. Or e absolut evident pentru oricine, conducerea partidului a luat o scatoalcă de zile mari”.

Related posts

Gheorghe Stefan „Pinalti” a demisionat din functia de primar

Corina Alexandru

PSD si ALDE au incheiat protocolul pentru premier comun si vor merge in impreuna la consultarile de la Cotroceni

Lucy Ionesco

Traian Basescu: Romania este extrem de amenintata de atentate teroriste. Romanii pot fi oricand victime!

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult