Papa Francisc in noaptea de Inviere: Sa nu lasam intunericul sa ne stapaneasca inimile!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 27, 2016 15:14
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Papa Francisc in noaptea de Inviere: Sa nu lasam intunericul sa ne stapaneasca inimile!

Credinciosii romano-catolicii sărbătoresc astăzi Paştele. La prânz, la Vatican, Papa Francisc va rosti mesajul URBI ET ORBI. In noaptea de Inviere, Papa Francisc a transmis un mesaj de speranță de Paștele Catolic, în contextul atentatelor de la Bruxelles. În jur de 2 miliarde de creștini, catolici și protestanți, sărbătoresc Paștele. Potrivit RFI, suveranul Pontif le-a cerut credincioşilor să nu lase teama şi pesimismul să le întemniţeze sufletul. Este o sărbătoare a speranței, a spus Papa Francisc și a adăugat:

” Vom continua să vedem probleme. Ele vot fi întotdeauna acolo. Să nu lăsăm întunericul şi frica să ne abată şi să pună stăpânire pe inimile noastre”.

Iti recomandam: Mesajul lui Klaus Iohannis de Pastele Catolic

Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, urari si felicitari de PASTE

ASTAZI E PASTELE CATOLIC! HRISTOS A INVIAT! Pastele deschide o noua dimensiune, dincolo de viata si moarte

De altfel, toate cuvântările Papei din ultimele zile au făcut referire la atentatele de la Bruxelles și la suferința pe care o provoacă terorismul. În timpul slujbei din Vinerea Mare, înainte de Paștele Catolic, Suveranul Pontif a spus că teroriștii și fundamentaliștii profanează numele lui Dumnezeu și se folosesc de religie pentru a justifica violența fără precedent.

La prânz, Papa Francisc va oficia Slujba de Paște și va lansa tradiționul mesaj de binecuvântare URBI ET ORBI (Către Cetate și Lume), către credincioșii de pretutindeni, mai transmite RFI.

Paştele ortodox va fi sărbătorit peste cinci săptămâni.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.