Papa Francisc vine in Romania! Anuntul vine de la premierul Dancila: Mi-a spus ca va veni anul viitor, la inceput

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 11, 2018 16:07

Papa Francisc vine in Romania! Anuntul vine de la premierul Dancila: Mi-a spus ca va veni anul viitor, la inceput

Papa Francisc va veni în România în 2019. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dăncilă, în cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru postul Antena 3. Informatia vine după întâlnirea pe care Viorica Dăncilă a avut-o, vineri, cu Papa Francisc, la Vatican.

Premierul se află într-o vizită de trei zile la Vatican şi va avea întrevederi cu secretarul de stat al Vaticanului şi cu Marele Maestru al Ordinului Suveran de Malta.

In urma cu cateva momente, intr-un interviu acordat postului de televiziune antena3, premierul Viorica Dancila a facut marele anunt: Papa Francisc va veni in Romania:

”Un mesaj care indeamna la pace, liniste si ca toti trebuie sa ne temem de Dumnezeu. Sunt mesaje de actualitate si in Romania. Speram sa mearga la sufletul fiecaruia. Am primit o scluptura in care binele invinge intotdeauna raul, si o carte. Am avut emotii foarte mari, nu este un lucru obisnuit sa te intalnesti cu Papa. Vorbesti cu un om care merge la sufletul tuturor. Intalnirea trebuia sa dureze 30 de minute, dar Domnia Sa a vrut sa vorbim mai mult, asa ca a tinut 45 de minute. Papa si-ar dori ca in Romania sa exista mai putina dezbinare, mai multa atentie la cei din jurul nostru, Romania trebuie sa dea dovada de unitatea pe care o avea inainte. Sa nu existe dezbinare intre varste, clase socio-culturale. Papa mi-a pus mai multe intrebari legate de Romania, romani. M-a intrebat daca in Romania oamenii au credinta, daca exista intelegere intre biserici. M-a intrebat daca am puterea sa duc acest mandat la sfarsit. L-am invitat pe Papa in Romania si mi-a spus ca anul viitor, la inceput, va veni in Romania” a mentionat Viorica Dancila.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.