Parcul Drumul Taberei a fost deschis temporar pentru cei mici

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 23, 2015 15:51

Parcul Drumul Taberei a fost deschis temporar pentru cei mici

COMUNICAT DE PRESA – Duminică, 22 martie, Parcul Drumul Taberei a fost deschis temporar pentru copiii unor grădiniţe din Sectorul 6 care, împreună cu părinţii, au fost invitaţi să viziteze noile locuri de joacă. Evenimentul a fost dedicat celor mici, o mini zi a porţilor deschise. Acţiunea a primit acordul conducerii instituţiei în cursul săptămânii trecute.

Speculaţiile potrivit cărora deschiderea temporară a parcului s-ar fi făcut la diverse presiuniale unor protestatari sunt eronate şi rău intenţionate. Administraţia publică locală acţionează în baza şi în spiritul legii, deci activitatea primăriei nu poate ieşi din cadrul legal. Înţelegem nerăbdarea cetăţenilor, însă procedurile de implementare a proiectelor derulate prin fonduri europene trebuie respectate cu stricteţe, în aşa fel încât amenajarea Parcului Drumul Taberei să se încheie cu succes, cât mai curând posibil.

Citeste si: DGASPC Sector 6, anunt privind redistribuirea suplimentara a ajutoarelor alimentare

Diseminarea unor informaţii potrivit cărora deciziile sunt luate altfel decât prinrespectarea legislaţiei în vigoare reprezintă o încercare de manipulare a cetăţenilor de bună credinţă. Evoluţia lucrărilor la Parcul Drumul Taberei a fost prezentată public în mod regulat, începând din primăvara anului 2013, de la demararea lucrărilor de modernizare.

După cum au putut să observe membrii comunităţii Sectorului 6 pe parcursul zilei de ieri, ne îndreptăm spre finalizarea lucrărilor. Urmează să verificăm conformitatea acestora, să facem recepţia şi să deschidem parcul pentru cetăţeni. Acest proces trebuie să urmeze paşii legali şi reglementările specifice proiectelor realizate prin fonduri europene nerambursabile. Lucrările sunt în termen şi, încă o dată, facem apel la informarea corectă şi completă acetăţenilor.

Pentru o informare la faţa locului cu privire la lucrările din Parcul Drumul Taberei, invităm în parc reprezentanţii instituţiilor de presă mâine, 24.03.2015, la ora 10:00. Accesul se va face prin intrarea corespunzătoare intersecţiei Drumul Taberei –Strada Braşov – Bulevardul 1 Mai (vis-a-vis de Billa Drumul Taberei).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.