Life

Parfumul inspirat de Putin a fost lansat la Moscova. VIDEO

La Moscova a fost lansat parfumul „Leaders Number One”, inspirat de presedintele rus Vladimir Putin. Creatorul parfumului, belarusul Vladislav Rekunov, sustine ca esenta acestui parfum a fost inspirata de Vladimir Putin si a fost deja pus in vanzare la Moscova. 

Lansarea acestui parfum face parte dintr-o campanie de imagine dedicata presedintelui Vladimir Putin. Dupa calendare, tricouri si alte accesorii cu numele liderului de la Kremlin, acum a fost lansat parfumul Vladimir Putin.

Deltfel, parfumul a fost testat de trecatori, la Moscova. Creatorul parfumului Putin a realizat o combinatie care sa inspire atractie.

„Parfumul pe care l-am creat este menit să fie cald şi atractiv. L-aş numi „unificator”. Aşadar, nu este un parfum agresiv, este mai degrabă atractiv şi natural,” spune Vladislav Rekunov, creatorul parfumului.

Dacă pentru unii a fost o experienţă interesantă să încerce parfumul, alţii au respins categoric orice alăturare cu Vladimir Putin.

Totuşi, preţul nu este pentru buzunarul tuturor ruşilor – un flacon de 100 de mililitri costă echivalentul în ruble a 85 de euro.

Stiri pe aceeasi tema

De ce dor despartirile? Secrete care te ajuta sa nu suferi in dragoste

Delia Ion

Un grup de elevi din Pestisani – Gorj a colindat la Parlament. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

MPFM SEZON 4. Andreea Mantea il acuza pe Cristi Mitrea ca nu-si doreste copilul care se va naste in primavara

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult