Life

Parfumul inspirat de Putin a fost lansat la Moscova. VIDEO

La Moscova a fost lansat parfumul „Leaders Number One”, inspirat de presedintele rus Vladimir Putin. Creatorul parfumului, belarusul Vladislav Rekunov, sustine ca esenta acestui parfum a fost inspirata de Vladimir Putin si a fost deja pus in vanzare la Moscova. 

Lansarea acestui parfum face parte dintr-o campanie de imagine dedicata presedintelui Vladimir Putin. Dupa calendare, tricouri si alte accesorii cu numele liderului de la Kremlin, acum a fost lansat parfumul Vladimir Putin.

Deltfel, parfumul a fost testat de trecatori, la Moscova. Creatorul parfumului Putin a realizat o combinatie care sa inspire atractie.

„Parfumul pe care l-am creat este menit să fie cald şi atractiv. L-aş numi „unificator”. Aşadar, nu este un parfum agresiv, este mai degrabă atractiv şi natural,” spune Vladislav Rekunov, creatorul parfumului.

Dacă pentru unii a fost o experienţă interesantă să încerce parfumul, alţii au respins categoric orice alăturare cu Vladimir Putin.

Totuşi, preţul nu este pentru buzunarul tuturor ruşilor – un flacon de 100 de mililitri costă echivalentul în ruble a 85 de euro.

Stiri pe aceeasi tema

Jandarmeria din Charente (Franta) a parodiat retinerea a doi romani. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Antrenorul Mintii: Cu cat ne copilarim mai mult, cu atat relatia de cuplu va fi mai durabila

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 MARTIE 2014.

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult