-7.3 C
România
18 ianuarie 2021
Life

Parfumul inspirat de Putin a fost lansat la Moscova. VIDEO

La Moscova a fost lansat parfumul „Leaders Number One”, inspirat de presedintele rus Vladimir Putin. Creatorul parfumului, belarusul Vladislav Rekunov, sustine ca esenta acestui parfum a fost inspirata de Vladimir Putin si a fost deja pus in vanzare la Moscova. 

Lansarea acestui parfum face parte dintr-o campanie de imagine dedicata presedintelui Vladimir Putin. Dupa calendare, tricouri si alte accesorii cu numele liderului de la Kremlin, acum a fost lansat parfumul Vladimir Putin.

Deltfel, parfumul a fost testat de trecatori, la Moscova. Creatorul parfumului Putin a realizat o combinatie care sa inspire atractie.

„Parfumul pe care l-am creat este menit să fie cald şi atractiv. L-aş numi „unificator”. Aşadar, nu este un parfum agresiv, este mai degrabă atractiv şi natural,” spune Vladislav Rekunov, creatorul parfumului.

Dacă pentru unii a fost o experienţă interesantă să încerce parfumul, alţii au respins categoric orice alăturare cu Vladimir Putin.

Totuşi, preţul nu este pentru buzunarul tuturor ruşilor – un flacon de 100 de mililitri costă echivalentul în ruble a 85 de euro.

Stiri pe aceeasi tema

Scriitorii romani, invitati de Muzeul National al Literaturii Romane din Iasi sa depuna mesaje in „Capsula timpului” de la Bojdeuca Ion Creanga

Ioana Badulescu

Dinu Sararu si-a lansat noua carte „Ura din ochii vulpii”, romanul unei dezamagiri

Cristiana Petrariu Bota

Castigatoarea „Ferma Vedetelor” este Tania Popa, o actrita in varsta de 45 de ani

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult