0.3 C
România
21 octombrie 2020
Motiunea de cenzura a Opozitiei este dezbatuta si votata astazi in Parlament. UDMR va parasi sala
Politica

Parlamentul se reuneste pe 1 septembrie in sesiune ordinara

Presedintele Senatului a convocat Biroul permanent marti, la ora 14,00, iar grupurile parlamentare se vor intruni de la ora 15,00, informeaza un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, incepând cu ora 16,00, este programata prima sedinta de plen a sesiunii ordinare de toamna a Camerei Superioare a Parlamentului.

„in temeiul prevederilor articolului 66 alineatele (1) si (3) din Constitutia României, republicata, precum si ale articolului 80 din Regulamentul Senatului, cu modificarile si completarile ulterioare, se convoaca Senatul României in a doua sesiune ordinara a anului 2015, in ziua de marti, 1 septembrie”, se arata in comunicatul citat.

si la Camera Deputatilor incepe sesiunea ordinara.

”in temeiul dispozitiilor art. 66 alin. (1) si (3) din Constitutia României, republicata, Camera Deputatilor este convocata in cea de-a doua sesiune ordinara a anului 2015 in ziua de marti, 1 septembrie 2015, ora 16,00”, potrivit unei decizii a acestui for legislativ.

Stiri pe aceeasi tema

Ioana Bran, propusa la Ministerul Tineretului si Sportului, este deputat, secretara Camerei Deputatilor si fiiac unui afacerist in domeniul distileriei alcoolului

Ioana Badulescu

Stolojan: Deficitul bugetar poate fi usor manipulat pe hartie, dar Guvernul are sanse mari sa omoare investitiile

Ioana Badulescu

Basescu nu poate inregistra Miscarea Populara in registrul partidelor politice. Ce spune fostul presedinte

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult