Lumea Facebook

Pasajul Marasesti din Bucuresti se va numi Pasajul Colectiv. Decizia, o jignire adusa istoriei Romaniei?

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a decis ca statia “Pasaj Marasesti” sa se numeasca, incepand cu 27 Noiembrie, „Pasajul Colectiv”, in memoria victimelor incendiului produs pe 30 Octombrie in clubul Colectiv.

Reactiile la decizia RATB sunt impartite. Publicistul Bogdan Duca considera ca schimbarea denumirii Pasajului Marasesti in Colectiv este o jignire adusa istoriei Romaniei.

Am auzit bine? Pasajul Mărăşeşti din Bucureşti se va numi Pasajul Colectiv?

Dacă se va aduce o astfel de jignire istoriei noastre şi poate cel mai măreţ moment din istoria românilor, când o oaste de ţărani care abia învăţaseră să tragă cu puşca au oprit armata impecabilă a germanilor, va fi echivalat simbolic cu un accident provocat de nişte inconştienţi care s-au jucat cu focul, atunci mă duc şi solicit cetăţenie maghiară….
Cea românească ar deveni oricum nulă din pricina nulităţii conaţionalilor mei…„, a scris Bogdan Duca pe pagina sa de Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

SEX ORAL. Sase tipuri de sex oral,armele perfecte pentru seductie

Delia Ion

Carmen si Klaus Iohannis, facuti de ras de un blogger-fotograf pentru o poza oficiala postata pe Facebook

Cristiana Petrariu Bota

SEX. Majoritatea femeilor considera ca o experienta sexuala perfecta include si stimularea sanilor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult