Pastila minune pentru lenesi care va avea efectul unei ore de sport va deveni in curand realitate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 5, 2015 16:14

Pastila minune pentru lenesi care va avea efectul unei ore de sport va deveni in curand realitate

Cati dintre noi nu si-ar dori sa existe o pastila care sa aiba acelasi efect asupra organismului ca o ora de sport! Ei bine, pastila-minune este tot mai aproape sa devina realitate, cercetatorii australieni afirmand ca vom avea o astfel de pilula in viitorul apropiat.

O echipa de biologi de la Universitatea din Sidney a studiat in ultimii ani toate reactiile produse de exercitiile fizice in organism – dar mai ales la nivelul muschilor. Toate cercetarile australienilor au ca scop sa obtina o pastila care sa aiba acelasi efect ca o ora de sport.

Cele mai bune tratamente impotriva racelii

TRATAMENT ANTI-SIDA: A fost creata o substanta cu rol inhibitor foarte puternic asupra virusului HIV

Mirela Sabina Ene, fizician si cercetator in stiintele creierului pe un salariu de 400 de lei

“Am obtinut deja un model care pune bazele viitoarelor tratamente si scopul final este sa simulam efectele exercitiilor fizice”, a declarat Nolan Hoffman, seful echipei de cercetatori, pentru QZ. Studiile au durat trei ani si va mai trece cel putin un deceniu pana cand o pastila va fi lansata pe piata, dar oamenii de stiinta australieni spun ca lucreaza la obtinerea ei.

O astfel de pilula va fi benefica nu doar pentru lenesi, ci si pentru persoanele varstnice, cele afectate de obezitate, diabetul de tip 2 sau boli cardiovasculare.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.