Viata bate filmul

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017. Tevfik o ameninta acum pe Azize cu pistolul si o ia cu el intr-o directie necunoscuta. Cevdet ii urmareste, fara ca ei sa stie. Pana la urma cei doi ajung la un drum unde este o trasura in care Tevfik o urca pe Azize si pleaca. Cevdet ii vede, dar nu poate sa mai faca nimic.

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017. Comandantul turc o duce pe Azize intr-o alta parte a padurii, si apoi ajung la o cabana unde se afla un batran. Acesta ii invita inauntru, Tevfik intra banuitor, apoi il impusca pe batran pe la spate si Azize incepe sa se bata cu el, dar o lovitura de pumn o pune la pamant.

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017. In acest timp in Izmir incepe o revolta impotriva grecilor, dar soldatii de data asta trag in manifestanti. Hilal se afla pe strada si se uita ingrozita la ceea ce se intampla sub ochii ei. Se duce apoi la Ali Kemal, care l-a luat pe Salih la el la taverna.

Mehmet, Ali Kemal, chiar si micutul Salih, sunt derutati de intorsatura pe care a luat-o situatia si de faptul ca Azize este acum in mare pericol. Cevdet a ajuns in oras si se afla la comandantul Vasili. Manifestantii fac galagie in fata comandamentului grec sub amenintarea soldatilor. Cevdet se duce la ei sa-i imprastie. insa acum, in birou la Vasili se afla Charles.

Stiri pe aceeasi tema

IN BATAIA INIMII EPISODUL 5 REZUMAT, 8 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 39 REZUMAT, 2 MARTIE 2016. Dezvaluirile scrisorii lasate de Yusuf aduce mari schimbari in viata celor prezenti la logodna lui Bahar cu Ates

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 65 REZUMAT, 11 IULIE 2016. Maide il anunta pe Harun ca Demir nu este copilul lui

Delia Ion

1 comment

Avatar
Victoria 8 noiembrie 2017 at 9:24 pm

Pe cand Sezonul urmator?

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult