Patriarhia Romana face concurenta agentiilor de turism, cu o luna inainte de Paste
Turism

Patriarhia Romana face concurenta agentiilor de turism, cu o luna inainte de Paste

Tara Sfanta, Iordania, Grecia, Egipt sunt destinatii foarte cautate inainte de Sarbatorile de Paste, iar agentiile de turism se intrec in oferte tentante. Daca cele”civile” ofera mai multa siguranta, cea a Bisericii Ortodoxe Romane(BOR) – Basilica Travel, ofera o experienta spirituala, pelerinajul fiind, inainte de toate, un act de credinta, o calatorie pe care credinciosii o fac intr-un loc considerat sfant.

Pelerinul nu trebuie confundat deloc cu un vanator de suveniruri, spun reprezentantii BOR, agentia Patriarhiei Romane punand la dispozitia fiecarui grup un preot pentru asistenta religioasa, deoarece se pune accent pe spiritualitate, in primul rand.

Te-ar putea interesa si: Jumby Bay, insula privata din Antigua cu plaje de vis si peisaje luxuriante tropicale

Pe site-ul agentiei de pelerinaj al Patriarhiei Romane puteti afla ce inseamna pelerinajul religios. „Pelerinajul religios este o constanta a umanitatii. El are motivatii multiple si semnificatii spirituale profunde cand este trait intens si inteles corect. Pelerinii sunt oameni care doresc sa viziteze si sa venereze locurile sfinte biblice, mormintele martirilor, moastele sfintilor, icoane facatoare de minuni sau locuri unde traiesc duhovnici smeriti”.

Diferenta dintre turistii clasici si pelerini o da latura fiecaruia, in functie de motivul pentru care aleg aceste destinatii in preajma Invierii, ofertele fiind atractive.

Stiri pe aceeasi tema

ANAT despre pachetele turistice: Vacantele se vor scumpi, multe agentii vor intra in insolventa

Ioana Badulescu

Ministerul Turismului vrea sa schimbe modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta

Cristiana Petrariu Bota

ATENTIE! Cod Rosu pe mare din cauza valurilor si curentilor puternici

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult