1.1 C
România
30 noiembrie 2023
Patriarhia Romana face concurenta agentiilor de turism, cu o luna inainte de Paste
Turism

Patriarhia Romana face concurenta agentiilor de turism, cu o luna inainte de Paste

Tara Sfanta, Iordania, Grecia, Egipt sunt destinatii foarte cautate inainte de Sarbatorile de Paste, iar agentiile de turism se intrec in oferte tentante. Daca cele”civile” ofera mai multa siguranta, cea a Bisericii Ortodoxe Romane(BOR) – Basilica Travel, ofera o experienta spirituala, pelerinajul fiind, inainte de toate, un act de credinta, o calatorie pe care credinciosii o fac intr-un loc considerat sfant.

Pelerinul nu trebuie confundat deloc cu un vanator de suveniruri, spun reprezentantii BOR, agentia Patriarhiei Romane punand la dispozitia fiecarui grup un preot pentru asistenta religioasa, deoarece se pune accent pe spiritualitate, in primul rand.

Te-ar putea interesa si: Jumby Bay, insula privata din Antigua cu plaje de vis si peisaje luxuriante tropicale

Pe site-ul agentiei de pelerinaj al Patriarhiei Romane puteti afla ce inseamna pelerinajul religios. „Pelerinajul religios este o constanta a umanitatii. El are motivatii multiple si semnificatii spirituale profunde cand este trait intens si inteles corect. Pelerinii sunt oameni care doresc sa viziteze si sa venereze locurile sfinte biblice, mormintele martirilor, moastele sfintilor, icoane facatoare de minuni sau locuri unde traiesc duhovnici smeriti”.

Diferenta dintre turistii clasici si pelerini o da latura fiecaruia, in functie de motivul pentru care aleg aceste destinatii in preajma Invierii, ofertele fiind atractive.

Related posts

Obiective turistice din Timis, printre care Lacul Surduc, Charlottenburg sau bisericile din lemn din Faget, promovate pentru turisti

Lucy Ionesco

REVELION 2018 LA MARE. Ce oferte au hotelurile din Mamaia, Venus, Eforie Nord sau Mangalia

Lucy Ionesco

Blue Air introduce zboruri spre insoritele plaje din Mallorca

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult