5.3 C
România
24 octombrie 2021
Patriarhul Daniel si-ar putea deschide cont de Facebook! Patriarhia Romana sustine ca nu face politica si reclama conturile false care distribuie mesaje in numele BOR
Social

Patriarhul Daniel este bolnav, toate iesirile publice au fost anulate

Patriarhul Daniel este bolnav. Starea de sanatate a Patriarhulului Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) s-a inrautatit. Patriarhul Daniel si-a anulat toate iesirile publice. Acesta urma sa participe astazi la o ceremonie oficiala a Universitatii Politehnice din Bucuresti unde urma sa i se decerneze titlul de Doctor Honoris Causa.

Patriarhul Daniel si-a anulat participarea cu o ora inainte de ceremonie. Oficial ar fi probleme de organizare a timpului sau, neoficial cei de la universitate stiu ca sunt probleme de sanatate.

Patriarhia Romana nu a oferit pana la ora transmiterii acestei stiri un punct de vedere in acest sens.

Decizie de maxima importanta luata de Biserica Ortodoxa

Amintim ca Universitatea Politehnica din Bucuresti trebuia sa acorde, joi, titlul de Doctor Honoris Causa, Patriarhului Daniel. Ceremonia de decernare a titlului academic trebuia sa aiba loc joi, de la ora 11:00, in Sala Senatului de la Rectoratul universitatii.

„Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti reprezinta o recunoastere simbolica a activitatii Preafericitului Parinte, activitate prin care a sustinut permanent educatia romaneasca si care a adus o contributie semnificativa in asumarea rolului Bisericii in institutiile si unitatile de invatamant, pentru asigurarea continuitatii in credinta stramoseasca”, se mai arata in comunicat.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

 

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de Interne sustine abrogarea prevederii care permite iesirea la pensie a politistilor la 44 ani

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei a anuntat ca elevii de clasa a 5-a vor invata dupa un ghid care va acoperi toate materiile pentru care nu sunt manuale la inceputul noului an scolar

Ioana Badulescu

Cand se schimba cartile de identitate: MAI informeaza ca noile norme vor intra in vigoare la 2 ani de la adoptare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult