Patriarhul Daniel este bolnav, toate iesirile publice au fost anulate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 14, 2016 15:27

Patriarhul Daniel este bolnav, toate iesirile publice au fost anulate

Patriarhul Daniel este bolnav. Starea de sanatate a Patriarhulului Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) s-a inrautatit. Patriarhul Daniel si-a anulat toate iesirile publice. Acesta urma sa participe astazi la o ceremonie oficiala a Universitatii Politehnice din Bucuresti unde urma sa i se decerneze titlul de Doctor Honoris Causa.

Patriarhul Daniel si-a anulat participarea cu o ora inainte de ceremonie. Oficial ar fi probleme de organizare a timpului sau, neoficial cei de la universitate stiu ca sunt probleme de sanatate.

Patriarhia Romana nu a oferit pana la ora transmiterii acestei stiri un punct de vedere in acest sens.

Decizie de maxima importanta luata de Biserica Ortodoxa

Amintim ca Universitatea Politehnica din Bucuresti trebuia sa acorde, joi, titlul de Doctor Honoris Causa, Patriarhului Daniel. Ceremonia de decernare a titlului academic trebuia sa aiba loc joi, de la ora 11:00, in Sala Senatului de la Rectoratul universitatii.

“Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti reprezinta o recunoastere simbolica a activitatii Preafericitului Parinte, activitate prin care a sustinut permanent educatia romaneasca si care a adus o contributie semnificativa in asumarea rolului Bisericii in institutiile si unitatile de invatamant, pentru asigurarea continuitatii in credinta stramoseasca”, se mai arata in comunicat.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.