Social

Patricia, fiica lui Marius Teicu, a murit dupa o grea lupta cu leucemia

Patricia Teicu Radulescu, fiica cunoscutului compozitor Marius Teicu, a murit miercuri, la varsta de 41 de ani, dupa o grea lupta cu leucemia. Patricia fusese diagnosticata cu aceasta boala in 2015, iar de atunci a incercat din rasputeri sa invinga moartea.

Patricia Teicu a fost internata la Spitalul Fundeni din Bucuresti, unde a fost tratata o perioada mai mare de timp pentru leucemi, in speranta ca va reusi sa supravietuiasca. Fiica lui Marius Teicu a suferit inclusiv un transplant medular, insa evolutia nu a decurs conform asteptarilor.

Fiica compozitorului suferea de o forma rara de leucemie, boala descoperita in urma aparitiei unor bubite. Desi initial pareau banale, investigatiile ulterioare au aratat ca are un retrovirus HTLV. Curele cu citostatice i-au adus Patriciei o scadere agresiva in greutate, iar corpul a cedat pana la urma si miercuri a decedat.

Image may contain: 1 person„In 2015, mi-au aparut niste bubite si am crezut ca sunt pe fond nervos, ca ma agit, pun pasiune in tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boala a copilariei, nu raceam, nu am avut nimic, nu ma duceam la doctor. Si am crezut ca totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni si apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie si acolo au descoperit ca am tuberculoza. Nu aveam niciun simptom. Si-au pus intrebari: de ce tuberculoza?, ca insemna ca imunitatea e la pamant. Am facut analize si am fost descoperita cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea exista”, declara Patricia Teicu in cadrul unei emisiuni TV.

Anul trecut, Marius Teicu anunta ca fiica sa avea nevoie de transfuzii urgente de sange, rugandu-i pe cunoscuti si pe prietenii sai sa doneze sange pentru a-i salva viata Patriciei.

Patricia Teicu Radulescu a fost casatorita cu actorul Dan Radulescu, cu care avea doi copii. Pe 29 iulie, Patricia a implinit 41 de ani.

Articole asemănătoare

Papa Francisc, vizita istorica la Iasi. VIDEO. Suveranul Pontif a citat din poezia „Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie”, scrisa de Mihai Eminescu

Lucy Ionesco

Casa Regala a facut un nou anunt privind starea de sanatate a Regelui Mihai

Lucy Ionesco

Sorin Lipovan, un subofiter roman din Legiunea Straina, a murit in misiune in Djibouti

Lucy Ionesco