-9.4 C
România
16 ianuarie 2021
Achimas
Politica

Patriciu Achimas este noua propunere la Ministerul Sanatatii

Patriciu Achimas este noua propunere la Ministerul Sanatatii, inlocuindu-l astfel pe Andrei Baciu, propunere retrasa de la cateva ore de la nominalizare dupa controversele aparute in mass-media. Patriciu Achimaș-Cadariu are 40 de ani si conduce de trei ani Institutul Oncologic ‘Prof. Dr. Ion Chiricuță’ din Cluj-Napoca (IOCN), una dintre cele mai performante instituții de profil din România și din Europa.

Şef lucrări Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, master în advanced oncology (Universitatea Ulm, Germania), doctor în ştiinţe medicale are o bogată activitate profesională, didactică şi de cercetare.

Activitatea didactică universitară şi postuniveristară, cu studenţi, medici rezidenţi, subspecialişti şi doctoranzi, este reprezentată de cursuri, stagii, prezentări de caz clinic, conducere de lucrări de licenţă.

HotWeek iti recomanda si: Andrei Baciu, ministrul sexy de la Sanatate, retras din Guvernul Ciolos

Activitatea de cercetare se axează, în mare parte, pe chirurgia cancerului ovarian, factori de evoluţie şi prognostic în cancerul ovarian, evaluarea calităţii vieţii în oncologie, cancerul în sarcină, conservarea fertilităţii la pacientele oncologice, tumori rare.

Aceasta activitate este reprezentată de publicarea de materiale didactice (cărţi de specialitate) pentru studenţi, rezidenti şi doctoranzi, de cursuri postuniversitare, de elaborarea unui însemnat numar de articole în reviste de specialitate naţionale şi internaţionale (articole indexate Thomson Reuters Web of Knowledge sau BDI) şi de participarea în proiecte sau granturi naţionale şi internaţionale.

Stiri pe aceeasi tema

Basescu cere desfiintarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, invocand abuzurile de la doctorat

Ioana Badulescu

Dragnea acuza televiziunile si site-urile de stiri ca au dus o campanie menita sa-l rupa de Victor Ponta

Cristiana Petrariu Bota

Congresul UDMR ii va reuni pe liderii PSD, PNL, PC si PLR pe 12 aprilie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult