Paul Grigoriu a murit! Unul dintre cei mai buni oameni de radio din Romania a murit acasa!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 4, 2015 00:10

Paul Grigoriu a murit! Unul dintre cei mai buni oameni de radio din Romania a murit acasa!

Paul Grigoriu a murit, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, judetul Dambovita. Paul Grigoriu era unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti oameni de radio din Romania. In trafic, la birou sau acasa, emisiunile lui Paul Grigoriu de la Radio Romania Actualitati erau un adevarat balsam pentru minte si suflet. Ascultatori de radio din intreaga tara ii urmareau emisiunea Matinal pe care a realizat-o ani la rand la Radio Romania Actualitati.

In 2009, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, “domnul Radio”, asa cum i se spunea lui Paul Grigoriu, marturisea:

HotWeek.ro iti recomanda si: Interviu cu PAUL GRIGORIU la casa de la Buciumeni: Radioul a fost viata mea! VIDEO

“Am aflat cu stupoare, dupa ce a citit un prieten de-al meu ce scrie pe Ordinul acela, ca as putea fi ingropat cu salve de pusca si ca am dreptul la nu stiu ce, la onoruri, la nu stiu ce. La groapa nu trebuie onoruri. La groapa trebuie bocete”.

S-a nascut la 6 martie 1945, la Bacau. Anii de dinainte de Revolutie i-a petrecut la Servciul francez al Radio Romania International. A fost una din vocile “Radio Vacanta”, iar dupa Decembrie 1989, a fost unul dintre realizatorii “Matinalului”, aici, la Radio Romania Actualitati, si mai apoi al “Sfertului Academic”. A primit, de la doi presedinti ai Romaniei Ordinul Meritul Cultural si mai apoi, Ordinul Serviciului Credincios.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.