3.7 C
România
15 octombrie 2021
Viata bate filmul

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. SHOW TOTAL!

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. Se numeste Bancila Sterian dar si-a ales numele de scena Paul Stanga. Are 42 de ani, este instrumentist si a venit la ROMANII AU TALENT 2016 sa se afirme. Cel putin asta a declarat pe scena ROMANII AU TALENT, inainte sa-si inceapa numarul. A fost in America si in Europa, unde a cantat cu diversi muzicanti.

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. Paul Stanga a facut show pe scena ROMANII AU TALENT!!! A interpretat la acordeon mai multe melodii de muzica usoara sau populara si a facut-o magnific! Sala a izbucnit in aplauze!

Iti recomandam si: FAMILIA CINCI, ROMANII AU TALENT 2016. SHOW DIVIN CU COPII SI PARINTI

ROMANII AU TALENT, 25 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. Cele mai tari talente de la ROMANII AU TALENT

„Ati cantat atat de furmos incat a sunat aveati si doua piane. Frumos, minunat. N-am nicio indoiala ca puteti orice sa cantati”, a spus Mihaela Radulescu.

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. „Am toata admiratia pentru acest om, acest muzician. Ma bucur ca ai venit, acum o sa te stie toata tara”, a spus Andra.

„O sa va incurcam programul, o sa ne intalnim in etapa urmatoare cu 4 de DA. A jucat asa ca la un nivel de Liga Campionilor”, a spus si Andi. A primit patru de DA si il vom revedea in etapa urmatoare!

BENY, SALSA LA ROMANII AU TALENT 2016! Waw, i-a spus Mihaela Radulescu

Mai jos va prezentam un moment video mai vechi al lui Paul Stanga.

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. In scurt timp aflam castigatorul din finala Chefi la Cutite 2016

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 FEBRUARIE 2016. Florin si-a asumat prestatiile la videochat insa a negat ca este homosexual

Delia Ion

FLORIN BONTEA, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Un instalator de canalizare e dansator la Romanii au Talent!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult