Social

Paula Iacob, inmormantata langa Mihai Eminescu, Marin Preda si Adrian Paunescu

Avocata Paula Iacob este inmormantata, joi dupa-amiaza, in Cimitirul Bellu din Bucuresti. Paula Iacob va fi condusa pe ultimul drum de 14 preoti si inmormantata langa Marin Preda si Adrian Paunescu.

Slujba de inmormantare a avocatei Paula Iacob a fost amanata pentru ora 16.00. Paula Iacob va fi înmormântată joi la Cimitirul Belu, pe Aleea Marilor Scriitori, lângă Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Marin Preda şi Adrian Paunescu. Iniţial, sluja de înmormântare era programată pentru ora 14.00, dar aceasta a fost amânată cu două ore.

Doamna Iacob este in spate, dar este prezenta. Imi plange sufletul, imi pare rau si-i multumesc lui Dumnezeu pentru clipele petrecute impreuna. Il rog pe Dumnezeu sa-i ierte pacatele, sa o aseze in Rai cu Sfintii si sa-i aminteasca sa zica o rugaciune pentru noi si sa ramanem intr-o perpetua legatura. Cu siguranta va urma o alta pledoarie undeva in ceruri. Aceasta este o pledoarie prin rugaciune catre Dumnezeu sa-i ierte pacatele pentru ca era un om bun. Noi toti suntem aici ca sa-l rugam pe Dumnezeu sa-i ierte pacatele. Noi toti stim ca doamna Iacob este acum in Rai si se roaga pentru popor, pentru neamul romanesc, pentru animale”, a spus Daniel Ionascu inaintea inmormantarii.

La slujba de înmormântare sunt prezente mai multe personalităţi din România, între care Doru Tufiş, Valentin Ceauşescu şi Monica Pop.

Paula Iacob a murit la vârsta de 83 de ani. Avocata s-a stins acasă, alături de familie. Ea a fost internată mai multe săptămâni, în 2 spitale, după ce a suferit un accident vascular.

Stiri pe aceeasi tema

Medicii de familie saluta propunerile CNAS prezentate Ministerului Sanatatii

Ioana Badulescu

Ionut Rudeanu a fost arestat preventiv. Ginerele lui Blaga este acuzat de evaziune fiscala

Cristiana Petrariu Bota

Sorina Pintea este cercetata de DNA in urma unui flagrant in care ar fi luat mita 120.000 lei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult