5.9 C
România
31 octombrie 2020
Pe Bursa de Servicii de pe AvocatNet gasesti avocati, contabili, traducatori sau programatori siteuri web
Social

Pe Bursa de Servicii AvocatNet gasesti avocati, contabili, traducatori sau programatori siteuri web

Stiai ca mii de clienti cauta contabili, avocati sau traducatori? Bursa de Servicii de pe AvocatNet.ro are o arie de acoperire de 30 de servicii juridice, contabile, fiscale si de afaceri (inclusiv administrare retele IT, servicii de curatenie, realizare siteuri web etc.), lista domeniilor o poti verifica chiar pe site.

Bursa de Servicii ofera furnizorilor mai multe facilitati importante, prin care isi pot urmari si evalua performanta in procesul de ofertare si atragere de clienti.

Vizualizare pret mediu oferit pentru o anumita cerere

Imediat dupa finalizarea procesului de ofertare, furnizorul poate vedea in prima pagina a Bursei un grafic cu pretul mediu oferit de catre toti furnizorii care au raspuns acelei cereri. In acest fel, furnizorul poate avea o imagine mai larga asupra pietei, cu impact in ajustarea propriei oferte in viitor.

Important! Clientii sunt sfatuiti sa discearna in privinta ofertelor neserioase (cu pret prea mic pentru munca in cauza respectiva). Pretul neserios este stabilit de sistem prin raportarea la diferiti factori care tin de fiecare oferta in parte.

Ofertantul este anuntat despre momentul in care clientul a vizualizat oferta sa

Incepand cu aceasta saptamana, furnizorul ofertant poate vedea, in detaliul fiecarei cereri la care a ofertat, date despre momentul la care clientul a vizualizat oferta sa. In acest fel, furnizorul poate afla daca oferta a fost vizualizata sau nu, dar si gradul de conversie pe care il au ofertele realizate in comparatie cu numarul de clienti atrasi.

In perioada urmatoare, cei de la AvocatNet sustin ca vor lansa un mic centru educational care isi propune sa le ofere funizorilor informatii despre tehnici in care se pot atrage clientii prin procesul de ofertare, precum si despre masurarea si urmarirea eficientei ofertelor proprii in comparatie cu media de eficienta a sistemului pentru furnizorii similari.

80% dintre sugestiile de imbunatatire vin de la clienti actuali ai Bursei

La fel ca si in cazul dezvoltarii AvocatNet.ro, echipa care construieste Bursa de Servicii ia foarte in serios sugestiile primite de la utilizatorii sistemului. Pana in acest moment am primit peste 100 de astfel de sugestii si am implementat deja aproape 30 dintre ele in sistemul actual. Altele sunt puse pe lista de dezvoltare pentru viitor. Prin urmare, daca v-ati dori sa imbunatatim sistemul in vreun fel, va rugam sa folositi cu incredere formularul nostru de feedback.

Stiri pe aceeasi tema

Unt fals pe rafturi! Magazinele vor fi vizate de controale in perioada urmatoare

Cristiana Petrariu Bota

Conturile SRTv au fost blocate de ANAF din cauza datoriilor

Cristiana Petrariu Bota

Incendiu la metrou in Piata Romana, doua persoane au ajuns la spital. Metroul spre Universitate a fost evacuat

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult