Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 15, 2019 19:52

Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Klaus Iohannis conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS, PMP si chiar UDMR pentru al doilea tur al prezidentialelor. Actualul sef al statului a aratat ca eroii acestor alegeri sunt alegatorii.

Iohannis a avut un mesaj si pentru electoratul PSD: PNL nu va taia salariile, nu va taia pensiile, ci va face din Romania o tara prospera.

„Cum am spus in conferinta de presa, eroii acestor alegeri, eroii acestor alegeri nu suntem noi, politicienii, sunteti voi, alegatorii! Eu contez pe alegatorii PNL. Eu contez si pe voturile alegatorilor USR-PLUS. Sunt oameni care isi doresc o tara moderna, europeana, isi doresc sa se intample maine, nu se va intampla maine, dar suntem pe aceeasi parte a baricadei. Eu contez si pe electoratul PMP. A avut un candidat care a vorbit mult despre educatie. Si eu imi doresc acelasi lucru. Eu imi doresc la fel de mult sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania. De exemplu, de la UDMR”, a declarat Klaus Iohannis, la Baia Mare.

Candidatul PNL la prezidentiale a tinut sa se refere si la alegatorii PSD: „PSD a ajuns la putere in 2016 prin minciuni, au promis ca va curge lapte si miere si, cand au ajuns la putere au inceput incercarile de acaparare a institutiile, sa faca zid in jurul penalilor. Nu au nicio vina oamenii care au votat PSD, pentru ca ei isi doresc o Romanie prospera, isi doresc sa nu se taie salariile si pensiile. Si eu imi doresc acelasi lucru. Nu cred ca ii pot convinge sa ma voteze, chit ca mi-ar placea. Dar pot sa le promit ca eu si PNL nici nu vom taia salarii, nici nu vom taia pensii si noi vom face Romania moderna si prospera”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.