PEGGING
Lumea Facebook

PEGGING, tehnica sexuala utilizata de cuplurile heterosexuale in care femeia este partea activa

Un cuplu de indragostiti care este caracterizat prin lipsa oricaror inhibitii poate fi plin de surprize in privinta tehnicilor sexuale abordate sau a pozitiilor utilizate de-a lungul momentelor de intimitate.

Un astfel de exemplu il reprezinta pegging-ul, un termen care descrie tehnica prin care o femeie utilizeaza un strap-on sau un vibrator cu ham pentru a-i oferi partenerului ei sex anal.

Termenul de pegging a fost popularizat incepand cu anul anul 2001 atunci cand Dan Savage a realizat un concurs in coloana sa Savage Love prin care a dorit sa se gaseasca un nume oficial care sa reprezinte aceasta practica sexuala folosita de mult timp in interiorul cuplurilor heterosexuale.

CITSETE SI: STIRI DESPRE SEX. Gesturile care tradeaza lipsa de activitate sexuala a unei femei

Dupa anuntarea termenului „pegging”drept cel castigator, acesta a inceput sa fie folosit mai des de catre oameni si inclusiv de magazinele de sex care aveau produse precum hamuri strap-on sau dildo-uri anale.

Pegging-ul, la fel ca orice penetrare anala, poate fi o activitate sigura si foarte placuta sexual, cu conditia ca aceasta sa fie realizata in mod corespunzator. Multi oameni, in special barbatii au bagaje psihologice in ceea ce priveste zona anusului si rectului si adesea acestei idei trebuie tratate cum trebuie inainte de a incepe joaca anala. Trei lucruri sunt absolut esentiale pentru pegging: comunicarea, rabdarea si lubrifiantul.

Stiri pe aceeasi tema

SEX ORAL. Barbatii viseaza sa li se faca sex oral insa stiu ei ce femei sunt dispusa sa faca asta?

Delia Ion

Dimensiunile normale ale organului genital barbatesc

Delia Ion

SEX ANAL. Ce determina un barbat si o femeie sa faca sex anal? Care sunt cele mai bune pozitii?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult