PELERINAJ DE SF. PARASCHEVA SI ZECI DE COMERCIANTI VENITI DE ZILELE IASULUI

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 9, 2015 19:56

PELERINAJ DE SF. PARASCHEVA SI ZECI DE COMERCIANTI VENITI DE ZILELE IASULUI

PELERINAJ DE SF. PARASCHEVA LA IASI. In aceste zile la Iasi sunt asteptati sute de mii de credinciosi veniti sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Parascheva, racla fiind scoasa vineri seara si depusa pe baldachinul din curtea Catedralei Mitropolitane, unde credinciosii veniti din toate colturile tarii se vor putea inchina.  Si comerciantii si-au luat corturile in primire, pentru ca Zilele Iasului sunt in plina desfasurare.

PELERINAJ DE SF. PARASCHEVA LA IASI. Incepand de vineri, comerciantii veniti, cu ocazia Sarbatorilor Iasului, pentru a comercializa diferite produse artizanale si-au luat in primire corturile expozitionale, amplasate pe Strada Palat. Actiunea s-a desfasurat fara incidente, dar au intampinat unele restrictii impuse de Politia Locala Iasi. Aprovizionarea cu marfa se face doar de pe prima banda a partii carosabile, fiindu-le interzisa parcarea pe spatiul verde sau pe trotuare. Efective ale Politiei Locale vor patrula in permanenta astfel incat sa nu existe incidente neplacute.

PELERINAJ DE SF. PARASCHEVA LA IASI. Racla cu trupul Sfintei Parascheva va fi scoasa vineri seara si depusa pe baldachinul din curtea Catedralei Mitropolitane, unde credinciosii veniti din toate colturile tarii se vgor putea inchina. Pregatirile sunt in toi, organizatorii fiind pe ultima suta de metri cu punerea la punct a amanuntelor legate de acest eveniment.

Video puteti vedea pe bzi.ro

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.