Ministrul Finantelor vine cu noi precizari legate de pensii si de Pilonul II de Pensii
Viata bate filmul

Pensii achitate mai devreme de Craciun. Casa de Pensii anunta ca toate pensiile se dau pana pe 24 decembrie 2015

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: Pensiile vor fi achitate înainte de Sărbătorile de iarnă, iar plata drepturilor bănești care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii se realizează începând de luni, potrivit unui comunicat al Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP).

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: Instituția anunță că toate pensiile care se distribuie prin intermediul C.N. Poșta Română SA vor fi achitate în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate.

Pensiile si salariile se dau mai repede de Paste 2015

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: CNPP precizează că dacă beneficiarii nu vor fi găsiți la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată de ghișeele subunităților poștale până la data de 30 decembrie, în cazul celor avizați la domiciliu.

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: De asemenea, Casa menționează că drepturile bănești care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convențiile pe care instituția le are încheiate cu aceste bănci.

Articole asemănătoare

KOSEM EPISODUL 13, REZUMAT DIN 13 FEBRUARIE 2017. Razboiul dintre Kosem si Safyie continua, favorita sultanului reuseste s-o prinda pe Fahryie

Delia Ion

PROGRAM SUPERBET 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. Program SUPERBET de Sfantul Andrei si Ziua Nationala

Delia Ion

Alexandru Moraru, The Beat, Bianca Costiug in finala Romanii au Talent. Finalisti Romanii au talent 2015 – Semifinala 2

Lucy Ionesco