-4.6 C
România
20 ianuarie 2021
Ministrul Finantelor vine cu noi precizari legate de pensii si de Pilonul II de Pensii
Viata bate filmul

Pensii achitate mai devreme de Craciun. Casa de Pensii anunta ca toate pensiile se dau pana pe 24 decembrie 2015

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: Pensiile vor fi achitate înainte de Sărbătorile de iarnă, iar plata drepturilor bănești care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii se realizează începând de luni, potrivit unui comunicat al Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP).

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: Instituția anunță că toate pensiile care se distribuie prin intermediul C.N. Poșta Română SA vor fi achitate în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate.

Pensiile si salariile se dau mai repede de Paste 2015

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: CNPP precizează că dacă beneficiarii nu vor fi găsiți la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată de ghișeele subunităților poștale până la data de 30 decembrie, în cazul celor avizați la domiciliu.

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: De asemenea, Casa menționează că drepturile bănești care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convențiile pe care instituția le are încheiate cu aceste bănci.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dragos si Lorena, concurenti MPFM2, formeaza un cuplu?

Delia Ion

VOCEA ROMANIEI 16 DECEMBRIE 2016 LIVE. Castigatoarea Vocea Romaniei 2016 este Teodora Buciu

Cristiana Petrariu Bota

ADMITERE LICEU 2016. REZULTATE REPARTIZARE COMPUTERIZATA 2016, AFISATE PE 20 IULIE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult