Ministrul Finantelor vine cu noi precizari legate de pensii si de Pilonul II de Pensii
Viata bate filmul

Pensii achitate mai devreme de Craciun. Casa de Pensii anunta ca toate pensiile se dau pana pe 24 decembrie 2015

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: Pensiile vor fi achitate înainte de Sărbătorile de iarnă, iar plata drepturilor bănești care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii se realizează începând de luni, potrivit unui comunicat al Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP).

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: Instituția anunță că toate pensiile care se distribuie prin intermediul C.N. Poșta Română SA vor fi achitate în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate.

Pensiile si salariile se dau mai repede de Paste 2015

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: CNPP precizează că dacă beneficiarii nu vor fi găsiți la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată de ghișeele subunităților poștale până la data de 30 decembrie, în cazul celor avizați la domiciliu.

PENSII MAI DEVREME CRACIUN 2015: De asemenea, Casa menționează că drepturile bănești care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convențiile pe care instituția le are încheiate cu aceste bănci.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 8 REZUMAT, 26 IANUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cassandra, o mare rebela atat in casa MPFM5 cat si in afara competitiei

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IULIE: Constantina trece prin momente grele

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult