Ministrul Finantelor vine cu noi precizari legate de pensii si de Pilonul II de Pensii
Viata bate filmul

Pensiile, alocatiile si somajul s-ar putea da mai devreme in decembrie 2015

PENSII, ALOCATII, SOMAJ – DECEMBRIE 2015: Pensiile, alocatiile si somajul s-ar putea da mai devreme in luna decembrie 2015. Cabinetul condus de Dacian Ciolos ar putea lua, asa cum au obisnuit si cabinetele precedente, o decizie in acest sens in sedinta de Guvern prin care pensiile, alocatiile si somajul sa fie distribuite mai devreme in decembrie 2015, pentru ca oamenii sa-si poata face din timp cumparaturile pentru sarbatorile de Craciun.

Totusi, deocamdata nu a fost anuntata o astfel de masura, desi pana acum in fiecare an Guvernul lua decizia ca pensiile, alocatiile si somajul sa fie distribuite mai devreme.

PENSII, ALOCATII, SOMAJ – DECEMBRIE 2015: Astfel, sutele de mii de pensionari din Romania ar urma sa isi primeasca pensiile cu cateva zile mai devreme in decembrie, oamenii urmand apoi sa-i imparta intre facturile la utilitati, medicamente si masa de Craciun.

Pensiile ar urma sa fie distribuite mai devreme deoarece in apropierea sarbatorilor de iarna, in preajma Craciunului si Anului Nou, institutiile publice si bancile nu au program de functionare.

PENSII, ALOCATII, SOMAJ – DECEMBRIE 2015: Cel mai probabil, casele de pensii din tara vor face viramentele sumelor necesare platii pensiilor, atat catre banci, cat si spre Posta Romana, incepand cu data de 5 decembrie 2015, astfel incat, in jurul datei de 11 decembrie, pensionarii sa-si primeasca drepturile.

PENSII, ALOCATII, SOMAJ – DECEMBRIE 2015: In anii trecuti, plata efectiva a pensiilor se facea in perioada 11 – 23 decembrie, astfel ca orice beneficiar a acestor drepturi sa le primeasca inaintea sarbatorilor de iarna. De obicei, prima data de plata a pensiilor este 14 ale lunii.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM DE PASTE 2015. Ce poti sa vezi in cele trei zile de Paste la TV

Cristiana Petrariu Bota

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 9 REZUMAT, 14 IANUARIE 2016. Efsun si Nuran reusesc sa-l mituiasca pe tehnicianul de la laborator pentru a schimba testul ADN

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 MARTIE 2016. Nicoleta alias Heroinetoxxic a facut videchat pana cu putin timp inainte de a deveni concurenta in show-ul matrimonial

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Avatar
stef 6 decembrie 2015 at 3:45 pm

persoanele cu dizabilitati nu au sarbatori?pentru ca NICIODATA nu au primit indemnizatiile m-ai devreme

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult