Cand se dau pensiile de Craciun 2018 - Anunt facut de ministrul Muncii cu privire la pensiile din decembrie
Social

Pensiile se dau inainte de Paste, respectiv pana pe 8 aprilie. Ministrul de Interne: Cei care au conturi bancare vor primi pensia pe 5 aprilie

PENSII PASTE 2018 – Pensiile se vor da inainte de Paste, a anuntat ministrul de Interne, Carmen Dan. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, a explicat ca a primit la randul sau asigurari in acest sens de la conducerea Casei de Pensii a MAI, potrivit carora pensionarii care au conturi in banca isi vor primi pensia pe 5 aprilie, iar ceilalti isi vor primi banii in functie de livrarile facute de Posta Romana. 

„Cei care au conturi bancare vor primi pensia pe 5 aprilie, iar ceilalţi o vor primi în funcţie de livrările făcute de Poşta Română”, a precizat Carmen Dan.

Ministrul Carmen Dan a mai precizat că în ultima perioadă a primit mai multe mesaje de la foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne în care se reclamă faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie şi martie ale anului în curs încă nu au fost primite.

„După cum ştiţi, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare faţă de cel obişnuit, lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce priveşte procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018”, menţionează ministrul de Interne.

Ea adaugă că firma declarată câştigătoare a licitaţiei organizată de către Casa de Pensii MAI „a trimis toate taloanele la Poşta Română în vederea distribuirii lor către titulari”.

„Aşadar, în prezent, depinde de Poşta Română cât de repede vor fi distribuite taloanele! Ministerul Afacerilor Interne ţine legătura cu Poşta şi cu firma câştigătoare a licitaţiei ca totul să se urgenteze. De asemenea, este important de precizat că în toată această perioadă Casa de Pensii MAI a eliberat şi eliberează în continuare adeverinţe la solicitarea pensionarilor”, mai spune Carmen Dan.

Stiri pe aceeasi tema

Kovesi a primit votul Uniunii Europene pentru numirea in functia de procuror sef al Parchetului European

Cristiana Petrariu Bota

Lunea Mare – prima zi din Saptamana Patimilor

Corina Alexandru

Moldovan Violeta, pe lista romanilor morti la Amatrice, Italia. In total, sase romani au murit la cutremur

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult