Pensiile vor fi date mai tarziu in ianuarie 2020. Anuntul facut de Posta Romana

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 6, 2020 14:01

Pensiile vor fi date mai tarziu in ianuarie 2020. Anuntul facut de Posta Romana

Pensiile vor fi livrate mai tarziu in ianuarie 2020, a anuntat Posta Romana. Potrivit unui comunicat de presa, distribuirea pensiilor se va face in luna ianuarie cu intarziere. In aceste conditii, pensionarii isi vor primi banii in perioada 10-20 ianuarie.  

Posta Romana spune ca distribuirea pensiilor se va decala deoarece banii pentru drepturile sociale ajung in conturile Postei Romane, incepand cu 7 ianuarie, in timp ce intr-o luna obisnuita prima parte a banilor este livrata cu 3 zile inainte de prima zi lucratoare a lunii.

”Ca la orice inceput de an, partenerii nostri de la Casa Nationala de Pensii Publice vireaza Postei Romane prima transa a banilor incepand cu 7 ianuarie, intrucat are loc inchiderea de an, cand se trage linie inchizandu-se creditele bugetare. Transformarea acestora in cash si distribuirea in gentile fiecarui factor postal dureaza aproximativ 3 zile. Astfel, pensiile vor fi livrate incepand cu 10 ianuarie, intr-un interval de 10 zile”, se arata intr-un comunicat transmis de Posta Romana.

Compania anunta ca, la fel ca in 2019, pensiile vor fi livrate pana pe 20 ianuarie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.