DNA
Social

Perchezitii DNA la locuinta Printului Paul si la vila lui Remus Truica

Procurorii DNA efectueaza perchizitii, miercuri, la casa Printului Paul si la vila lui Remus Truica. Potrivit unui comunicat oficial, procurorii DNA, Serviciul Teritorial Brasov, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2006 – 2015.

In cursul zilei de 9 decembrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in noua locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Stiri pe aceeasi tema

Sanitas: Nu vor fi pierderi de salarii in sanatate dupa 1 ianuarie 2018. Problemele sunt ca si rezolvate dupa intalnirea cu premierul Tudose

Ioana Badulescu

CSM a anuntat oficial ca Ministerul Justitiei a incalcat Independenta justitiei

Cristiana Petrariu Bota

UMF Iasi a modificat Carta si Codul de Etica astfel incat sa fie in acord cu noua Lege a invatamantului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult