DNA
Social

Perchezitii DNA la locuinta Printului Paul si la vila lui Remus Truica

Procurorii DNA efectueaza perchizitii, miercuri, la casa Printului Paul si la vila lui Remus Truica. Potrivit unui comunicat oficial, procurorii DNA, Serviciul Teritorial Brasov, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2006 – 2015.

In cursul zilei de 9 decembrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in noua locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Stiri pe aceeasi tema

Regele Mihai, aniversat la Iasi de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil

Bogdan

UNJR, propuneri de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciara

Cristiana Petrariu Bota

Contabila de la Scoala 96 din Bucuresti a murit la spital dupa ce a facut infarct la perchezitii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult