Perchezitii la medici si farmacisti din Bucuresti, Constanta, Braila si Vrancea

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 21, 2015 10:21
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Perchezitii la medici si farmacisti din Bucuresti, Constanta, Braila si Vrancea

Procurorii DIICOT efectueaza, luni, perchezitii la medici si farmacisti din Bucuresti, Constanta, Braila si Vrancea. Potrivit unui comunicat transmis presei, procurorii DIICOT si politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice fac nu mai putin de 59 de perchezitii in cele patru orase, vizati fiind farmacisti si medici care ar fi decontat fraudulos retete false.

Potrivit DIICOT, este vizata o grupare infractionala din Braila. Infractiunile vizate sunt de inselaciune, evaziune fiscala, spalarea banilor, fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, frauda informatica, fals informatic, abuz in serviciu (toate in forma continuata), precum si de constituire a unui grup infractional organizat, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii, camata, trafic de influenta, cumparare de influenta, dare de mita si santaj.

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, mai multi profesori sunt acuzati ca ar fi luat mita

Suspiciuni de frauda cu fonduri europene. Sunt vizati presedintele CJ Vaslui si primarii din Husi si Barlad, DNA face perchezitii

Gruparea este formata din 25 de membri, reprezentanti si angajati ai farmaciilor care activeaza sub sigla SC Ahmeya Pharm SRL si medici de familie sau medici specialisti (inclusiv oncologi) care isi desfasoara activitatea pe raza judetelor Braila si Constanta. Membrii gruparii ar fi decontat, in mod fraudulos, in perioada 2011-2015, sume importante de bani din Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate. Valoarea prejudiciului estimat pana in prezent se ridica la 9 milioane lei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.